Oszvald Marika megdöbbentő bejelentése: ebben az országban vettek 2 éves unokájának nyaralót

Ki gondolta volna, hogy Oszvald Marika unokája már ilyen fiatalon külföldi nyaraló tulajdonosa lehet?!

2024. június 11., 10:55

Szerző:

Oszvald Marika a Meglepetés magazin címlapján mutatta meg unokáját, Vincét, és a riportban tényleg van egy jó nagy meglepetés: a kisfiú már egy külföldi nyaraló büszke tulajdonosa!

Oszvald Marika nekiment a falnak

Oszvald Marika annak idején is beszélt arról, mekkora örömet okozott neki első kisunokája születése, és most is határtalan örömként írja le ezt a pillanatot.

„A lányomnak 43 évesen adatott meg az anyaság. Már én is majdnem lemondtam róla, hogy megéljem azt a határtalan örömöt, amit egy unoka jelent. Vince születése előtt a lányom boldogsága volt az első, bíztam benne, hogy a Jóisten megadja nekünk ezt a csodát. Amikor Kriszti elújságolta telefonon, hogy anyuka lesz, pont fellépésem volt egy szabadtéri rendezvényen. Sírtam a boldogságtól, és annyira magamon kívülre kerültem, hogy még a falnak is nekimentem. Az első pillanattól fontos része vagyok Vince életének, olyannyira, hogy még a születésének is a szemtanúja voltam. Mese volt látni, ahogy a világra jött. Amíg lehet, szeretnék ott lenni az élete minden fontos pillanatában és minél több dolgot átadni neki”

– mondja Oszvald Marika, aki korábban azt is említette, hogy örömében sírva csapkodta a földet, amikor megtudta, hogy unokája lesz.

Oszvald Marika unokájának jövője már most meg van alapozva

Egy jó befektetés rendkívül sokat segíthet majd a kis Vincének, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő. Ezért döntött úgy a család, hogy az ő nevére íratják a nemrégiben megvásárolt külföldi nyaralót. Oszvald Marika erről így beszél:

„Fiatalon lelkileg és anyagilag sok támogatást kaptam, amiért a mai napig hálás vagyok. Engem sem kényeztettek el, de bármerre sodort az utam, éreztem a biztonságot, amit a szüleim és a nagyszüleim teremtettek meg. Ugyanezt a védőhálót szeretném megadni én is. Ott segítek, ahol tudok, és azon dolgozom, hogy kivegyem a részem az unokám életének megalapozásából. Vince nagypapája Olaszországban vett egy nyaralót az unokánk nevére, amit majd kiadunk, így amikor felnő, lesz egy induló tőkéje. A családi összetartás nagyon fontos, a lányom is ugyanezt az elvet vallja, mindketten ezt szeretnénk továbbadni.”

Oszvald Marika mindig bolondozik, ha az unokájával van

A 72 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas operettsztár sosem fogy ki a meglepetésekből: gyereknap alkalmából például Törpillának öltözött unokája (és a nagyközönség) szórakoztatására. Oszvald Marika a videóban jelmezestül felmászik egy fára, és bevallja, hogy nemcsak a törpös fotózáson viselkedik ennyire meghökkentően, hanem az unokája jelenlétében mindig. Egyszerűen képtelen abbahagyni a bolondozást, ha Vince ott van:

„Amikor megtudtam, hogy unokám lesz, akkor azt gondoltam, hogy én majd normálisan fogok beszélni hozzá, szépen, emberi módon. De azt tapasztaltam, hogy ha egy grimaszt csinálok neki, akkor nevet. Én meg azt akarom, hogy nevessen.”

Alább találja a videót.

(Kiemelt kép: TV2/Több mint testőr)