Oszvald Marika nagymama lett, bent volt a szülésnél: Sírva csapkodtam a földet

Oszvald Marika azt viszont nem érti, miért nem mutathat meg fotót az unokájáról.

2022. május 20., 11:27

Szerző:

Oszvald Marika szerepelt csütörtökön a Reggeli című műsorban az RTL Klubon. A 70 éves operettsztár arról beszélt, hogy nagymama lett: megszületett lánya első gyermeke. Oszvald Marika lánya, Krisztina lombikprogramban vett részt, közel 10 éven keresztül próbálkozott, mire most a 11. beültetés után megszületett a baba.

Oszvald Marika azt mondja, ugyanolyan boldog most, mint amikor a saját gyermeke megszületett, sokat segít is a 12 napos csecsemő gondozásában, így aztán a fáradtságtól és a meghatódottságtól alig tud beszélni. A színésznő bent volt a szülőszobán lányával a szülésnél, és a jelenetet a következőképpen írja le:

„teljesen jó volt! A gyerekem, miközben szült – szerelmi vallomás volt az ő részéről. Én sírva csapkodtam a földet!”

Oszvald Marika többek között azt is említi az interjúban, hogy szívesen mutatna képet újszülött unokájáról, de lánya ehhez nem járul hozzá, sőt, a közösségi médiában sem publikál képet a babáról. Erről a szokásról az operettszínésznő a következőképpen gondolkodik, de természetesen tiszteletben tartja lánya döntését:

„nem tudom, hogy miért van ez a mai világban, hogy ennyire titokzatosak vagyunk, csak a kisujját mutatjuk meg vagy a lábfejét... De miért? De milyen hülye világ ez, nem? Hát a nyitottság...?! Hát itt van egy gyönyörű gyerek...!”

A teljes interjút alább a play gombra kattintva lehet visszanézni.

Gyermekszületés – mindenkinél más és más

Berki Mazsi után szabadon: Horváth Éva videót posztolt a szüléséről

Czutor Zoltán felesége elmondta, mennyire megalázó módon bántak vele az első szülésekor

Rácz-Gyuricza Dóra a szüléséről vallott: Durva, hogy mi mindent kibír az emberi szervezet

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)