Rácz-Gyuricza Dóra a szüléséről vallott: Durva, hogy mi mindent kibír az emberi szervezet

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya egy héttel ezelőtt jött a világra.

2022. április 21., 11:27

Szerző:

A múlt hét csütörtökön született meg Rácz Jenő sztárséf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra első gyermeke, Kamilla. A kismama most automatikusan eltűnő Instasztorikban válaszolt egy-két kérdésre, amiket követői küldtek be.

Valaki például egyszerűen csak azt szerette volna tudni, hogy „hogy vagytok?”, és erre a kismama a következő választ adta:

„szuperül. Annyira büszke vagyok a kislányomra, igazi törtető angyalka, aki picúrka létére minden vizsgálaton brillírozik és nagyon szépen eszik. Én a helyzethez képest jól vagyok, napról napra erősebben. Persze nem bírok megmaradni a fenekemen, de nem erőltetek semmit, ami nem esik jól, és pihenek, amennyire ez ilyenkor lehetséges. Végtelen a szeretet itthon.”

Valaki azt tanácsolja Rácz-Gyuricza Dórának, hogy senkire ne hallgasson, csak saját magára, és a válaszból úgy tűnik, az influenszer-anyuka már eddig is így tett:

„még egy hetes sincs a kisbabánk, mégis már többször beigazolódott, hogy a megérzéseim nem csalnak, hiába mond minden »szakértő anyuka« mást, ha érzed, mit kell, vagy pont, hogy mit nem kell tenned, hallgass a mamiösztöneidre!”

Egy másik posztból kiderül, hogy Rácz-Gyuricza Dóra izgult vagy félt-e a szüléskor. Erről így fogalmaz:

„lehetetlen nem izgulni egy ilyen eseményen. De nem féltem! Előbb jött a kicsi, de tudtam, hogy ez most az Ő döntése, és én csak a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb kapu kell legyek, hogy átsegítsem az úton.”

Valaki aziránt érdeklődött, hogy hogyan érzi magát most, a szülés után. Erre a következő válasz érkezett:

„durva, hogy mi mindent kibír az emberi szervezet! Muszáj pihenni! Muszáj! Úgy érzem, alapból a szülést kiheverni is kellene 4-5 nap pihenés és regeneráció a testnek, de egyből belecsöppen az ember a tutiba és esélyed nincs erre. Minden egyes nyögésnél vagy nagyobb sóhajnál is már ébren figyeled, hogy mi van, ha pedig nincsenek hangok, azért figyelsz... Érzelmileg is megváltozol, a hormonjaid zubognak benned, és fáradt is vagy... Közben pedig csak nézem, ahogy alukál, és folynak a könnyeim, hogy mennyire gyönyörű és mennyire végtelenül szeretem!”

És végül még egy mondat a szülés élményéről, illetve fájdalmáról:

„mindegy, hogyan szülsz, amit a tested aznap átél, arra nincsenek szavak.”

Híres kismamák

Mihalik Enikő könnyes búcsúja: Szakítani sosem könnyű

Rúzsa Magdi megmutatta, hova vitte a hármasikreket a hosszú hétvégén

Berki Mazsi ötvözi a babázást és a szexi fotózást

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)