Túl messzire ment: Berki Mazsi szexi fotóján felháborító dolgot szúrtak ki a kommentelők

Berki Mazsi hiába törli a kommenteket, most egyértelműen végképp magára haragította a hozzászólókat.

2022. február 7., 14:23

Szerző:

Berki Mazsi a hétvégén Valentin-napi, szponzorált tartalmú poszttal jelentkezett, de a képeken van egy részlet, amivel kommentelők hadát haragította magára a kismama. Ön észreveszi, hogy miről van szó?

Az egyik kommentben a következő olvasható:

„megkérdezhetem, miért kell törölgetni a kommentemet? Sem személyeskedést, sem rosszindulatot nem tartalmazott. Ezt írtam: »Csak nekem borzasztó ízléstelen »érzéki«, »csábító« hálóruhát csecsemővel a képen reklámozni?!?« Akárhányszor törlitek, akkor sem való egy baba ilyen reklámfotókra!”

Ha ön nem vette volna észre: amíg Berki Mazsi Király Beáta attraktív hálószettjeit mutatja be, és közben „magabiztosnak és csábítónak érzi magát”, három hónapos kislánya mellette fekszik az ágyon. Berki Emma Katerina a fotósorozaton itt-ott kilátszik a léggömbök közül, amelyeket talán azért helyezték pont oda, hogy a kisbabát minél jobban takarják.

Cikkünk megjelenésekor más kommentet is tartalmaz a poszt, amely a baba szerepeltetését kifogásolja, de a fenti hozzászólásból az következik, hogy jóval több ilyen lehetett. Berki Mazsival kapcsolatban azonban nem szabad elfelejteni, hogy ő az a médiaszemélyiség, aki már a szülését is élőben közvetítette. Korábban ugyanennek a sorozatnak a kevésbé szexi képeit már posztolta, ahol kislányának kifejezetten központi szerep jut.

„Születése óta mindig velem van. Eddig csak egy-egy séta erejéig voltunk külön, de el sem tudom képzelni egyelőre, hogy távol legyen tőlem”

– írja itt Berki Mazsi.

Még több szexi kép, ezek garantáltan babamentesek!

Tolvai Reni hatalmasat villantott

Tóth Andi tangabugyis feneket villantott, felrobbant az Instagram

Vajna Tímea ebben a luxusszállodában szexizget mostanában

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)