Baukó Éva meghökkentő dolgot állít azzal kapcsolatban, hogy miből telik neki évi két olaszországi nyaralásra

Baukó Évát meggyanúsították azzal, hogy „biztos valami öreg tata szponzorálja a nyaralásait.” A valóság ezzel szemben az, hogy...

2023. június 28., 09:13

Szerző:

Baukó Éva a Való Világ 4. évadában tűnt fel és innen kiindulva emlékezetes médiakarriert futott be. Az utóbbi években ugyan elméletileg visszavonult a szerepléstől, de itt-ott azért feltűnik még, és természetesen a közösségi médiában is szokott posztolni. Az elmúlt napokban olaszországi nyaralásáról élvezhettek bikinis fotókat a követői, akik az Instagramon 196 ezren vannak.

A képekkel kapcsolatban azonban jött pár beszólás, amikre Baukó Éva most a következőket válaszolja:

„hazatértem a gyönyörű Olaszországból és hát azért nyaralás közben sajnos láttam a Facebookon azt a sok mocskos kommentet, hogy biztos valami öreg tata szponzorálja a nyaralásaimat. El kell keserítsem az irigy, rosszindulatú kommentelőket, ugyanis a barátnőmmel járok általában nyaralni, és most hozta a kislányát is, aki az egyik legcsodálatosabb csajszi, akit ismerek! Idén kétszer voltam nyaralni abszolút mindenki számára megfizethető helyeken (Ciprus, Nápoly, Positano, Capri). Ez nem a Maldív-szigetek, Seychelles vagy Dubaj (ezeken a helyeken egyébként még nem jártam), szóval tényleg nem értem, miért kell mocskos kommenteket írni! Nem is szoktam nagyon posztolni sem, kivéve, ha nyaralok! Mindenkit ölelek – Évi, aki most már Magyarországon »büntet«.”

Érdekes egybeesés, hogy pont ma tudjuk meg, hogy évi két ciprusi vagy olaszországi nyaralás abszolút mindenki számára megfizethető, amikor Tóth Gabi pedig azzal érvelt, hogy Szentendrén családi ház építése a mai, szabad Magyarországon minden embernek elérhető.

Bíró Ica egyébként minden bizonnyal vitába szállna Baukó Éva kijelentésével, ő ugyanis rendszeresen azt nyilatkozza, hogy évek óta nem tudott elmenni nyaralni egyáltalán, nemhogy egy évben kétszer.

Baukó Éva egyébként nem titkolja, hogy miből él, többször is utalt rá, hogy ingatlanozással foglalkozik.

(Kiemelt kép: Baukó Éva Instagramja)