Baukó Évát megerőszakolták: sírva mesélte el a történetet Palik Lászlónak

Baukó Éva megrázó vallomást tett Palik László YouTube-műsorában.

2023. május 27., 14:46

Szerző:

Baukó Éva évek óta visszavonult a celebléttől, igaz, a közösségi médiában továbbra is igencsak aktív, és ezzel gyakran felhívja magára a figyelmet. De most a Való Világ 4 botrányhős sztárja bevállalta, hogy Palik Lászlóéknak ad egy nagyobb lélegzetvételű interjút, ami egy sokkoló történetet tartalmaz.

Baukó Éva az alábbi videóban arról beszél, hogy a 2008-as gazdasági válság idején szülei nem tudták támogatni az egyetemi tanulmányait, illetve az albérletét, és ekkor szorult helyzetbe került. Ekkor történt meg a következő traumatikus eset:

„kezdtem egyre lejjebb csúszni a lejtőn, azt éreztem. És amikor ez a srác befogadott, neki sem tetszett az, hogy sokat bulizok, az egyetemből egyszer-kétszer kimaradozok. Történt egy olyan dolog, hogy... Mi nem voltunk együtt, tehát mi nem voltunk párkapcsolatban, mi nem voltunk szexuálisan soha együtt, viszont volt egy nagyon durva sztori. Ekkor már megismertem az akkori páromat, az Ádámot. Történt, hogy az úriember feljött a lakásunkra, egyedül voltam. És akkor azt mondta nekem, hogy akkor ő most behajtja a jussát, ami jár neki. El tudjátok képzelni, hogy ez mi lehetett... [sírva fakad] Kicsit elérzékenyültem, bocsánat, nem akartam elérzékenyülni. Szóval ő engem akkor megerőszakolt, ez az úriember. Ezt nem nagyon mondtam el szerintem sehol, és ebből biztos újságcikkek lesznek, nem baj. Az akkori párom, az Ádám menekített ki az egészből.”

Baukó Évánál ezek után pánikbetegség alakult ki, amit alkohollal, általában borral próbált kontrollálni. A nemi erőszak elkövetőjéről annyit mond el, hogy nem mert vele szemben fellépni, egy külföldi állampolgárról van szó.

Alább lehet megtekinteni a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: Baukó Éva Instagramja)