Megyeri Csilla kiosztotta Baukó Évát és Bíró Beát: Ez a világ leggörényebb, legpatkányabb dolga

Megyeri Csilla nem bocsátotta meg Baukó Évának, hogy előre elmondta, hogy ő fogja megnyerni a Nyerő Párost.

2022. október 18., 10:16

Szerző:

Megyeri Csilla volt az egyik vendége az IstenEst című műsor legutóbbi részének. A műsorvezető, Istenes Bence először is a Nyerő Párosról beszéltette Megyeri Csillát, aki többek között azt meséli, elég fárasztó dolog ebben a realityben szerepelni, mert reggel fél 8-kor keltették őket és hajnal 1-2-ig tartottak a napi forgatások.

Megyeri Csilla azt mondja, rengetegen kérdezték tőlük a múlt héten, hogy tényleg ők lesznek-e a győztesek:

„és »tényleg ti nyeritek meg? Mert ezt írta ki már megint a Baukó Éva.« [...] Nem normális szerencsétlen nő. De ezt be ne vágd, mert megint elő fog venni!”

Megyeri Csilla itt arra utal, hogy Baukó Éva több előre felvett, azaz nem élőben sugárzott reality végeredményét elmondta előre, és közben rengeteg celebbel összerúgta a port. Azonban Megyeri Csillának (aki tényleg nyert) valószínűleg nem kell aggódnia, hogy Baukó Éva ezek után vele is vitatkozik egy olyan durvát, mint Young G-vel, az egykori VV-sztár ugyanis azóta egy Facebook-posztban megfogadta, hogy nem tesz ilyet többé:

„a jövőben teljesen elhatárolódok mindenfajta véleménynyilvánítástól, ami »celebekre« vonatkozik. Végül is mit érek el vele? Semmit! Éljenek csak a fertőben egy álszerény világban! Ők még nem jutottak el arra a tudati szintre, amire én... Valószínűleg nem is fognak soha!

Megyeri Csilla aztán a Nyerő Párosban szerepelt játékostársai közül Bíró Beát említi még, igaz, nem név szerint, de a műsor nézőinek egyértelmű, hogy róla van szó, amikor a győztes a következőket mondja:

„tényleg ő a világegyetem legszebb nője... [...] Utálom azt, amikor a pofámba vigyorognak, mosolyognak, cukiskodnak, a hátam mögött meg kibeszélnek. Ez a világ leggörényebb, -patkányabb dolga.”

A teljes interjúba az kezdjen bele, akinek most van 53 szabad perce egy kis celebcsevelyre, a beszélgetésben részt vesz Csobot Adél és Dezső Bence is.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)