Oszvald Marikát súlyos veszteség érte: aggódik, hogy mire lesz elég a pénze

Oszvald Marika gödöllői otthona csúnyán megrongálódott a viharban.

2023. szeptember 11., 09:03

Szerző:

Múlt hónapban Oszvald Marika gödöllői otthonánál is hatalmas pusztítást végzett a vihar. A színművésznő házánál jelentős károk jelentkeztek, valamint jó sokáig áram sem volt nála. A ház egy része beázott, de a kerítés és az udvar is megrongálódott. A kérdés már csak az, hogy mennyi pénzt fog fizetni a biztosító. 

„Nem sok minden történt, mert nehezemre esnek az ilyen típusú ügyintézések, de a lányom segített nekem. Első lépésben kellett kérni egy igazolást az áramszolgáltatótól, amivel bizonyíthatom a biztosítónál, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom”

– nyilatkozta a Jászai Mari-díjas színművésznő a Borsnak, valamint az is kiderült, hogy sok étele, ami a fagyasztóban volt kárba ment, de ezekről is kellett fotókat készíteni. 

Oszvald Marika attól fél, hogy a pénz, amit kapni fog nem lesz elegendő arra, hogy mindent megcsináljon: 

„A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást.”

A színművésznő tudja, hogy őt többszázezres kár érte, de azt nem, hogy a biztosító, mennyi pénzt fog neki megítélni, de reméli nem kell majd sokkal kipótolnia a felújítási munkálatokat. Oszvald Marika annak örül, hogy legalább a veteményesének nem lett baja:

„A sérült fákat sikerült már kivágatnom, egyelőre száradnak. Ha majd visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, eltüzelem. Most már nem olyan vészes a helyzet, és annak különösen örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj.”

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)