Oszvald Marika kizsigerelte a testét: Ripitya vagyok – a bokám, térdem, csípőm szavatossága lejárt

Oszvald Marika olyan fájdalmat élt át, mint még soha.

2023. február 15., 10:57

Szerző:

Oszvald Marika a nyáron a SUP-ozást próbálta ki a Mokkában, úgyhogy a nagy sikerre való tekintettel most újra belevágott egy számára eddig ismeretlen sportba. Ezúttal a síelést próbálta ki a Tények Pluszban, igaz nem valódi havon.

Az Operett Színház 70 éves sztárja azt mondja, bár most már újra rendben van, a térdével igen komoly problémái voltak nemrég. Oszvald Marika világéletében igen aktív életet élt, és az interjú szerint ez ahhoz vezetett, hogy az évtizedek alatt kizsigerelte a testét. A színésznő így fogalmaz:

„ripitya vagyok, a bokám, a térdem, a csípőm... lejárt a szavatosságuk. Amikor begyulladt a térdem, én nagyon bírom a fájdalmat, de akkor az olyan fájdalom volt, hogy tulajdonképpen egyfolytában kiabáltam. Húztam magam után a lábamat, alig tudtam arrébb menni, nagyon-nagyon rossz volt.”

A fájdalommal kapcsolatban Oszvald Marika azt is említi, hogy soha nem törődött vele különösebben, pedig voltak balesetek a pályája során:

„egész életemben rengeteget estem. Nem csak véletlenül, hanem direkt is. Az ember a színpadon kipróbál néhány figurát, amiben – ha a partner nem kapott el – úgy csúsztam be a sarokba, hogy a fejem koppant a földön. Ilyenek vannak, de ezeket én hétköznapi dolgoknak tartom, és bírom a fájdalmat is.”

Gyógyszeres kezelésnek köszönhetően Oszvald Marika most már jobban van, amint a következő videó mutatja, a síelés is egész jól megy neki.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.