Balázs Klári ilyenkor sosem engedi, hogy Korda György feketét igyon: Gyuri most nem kap kávét

Korda György számára most tilos a kávézás: ezért vétózza meg a feketéket jelenleg Balázs Klári.

2024. augusztus 5., 07:58

Szerző:

Korda György ezekben a napokban nem kávézik, Balázs Klári átmenetileg tiltólistára tette a feketét!

Kávémentes napok Korda György életében

A Ripost című kiadványra hivatkozva írja a Story.hu, hogy a népszerű táncdalénekes-házaspár arról nyilatkozott, hogyan vészelték-vészelik át a kánikulai napokat, bár a júniusban-júliusban tomboló hőség lassan már csak emlék lesz a mostani, mérsékeltebben meleg augusztusi időjárásban. Balázs Klári a következőket mondja 85 éves férjéről:

„A hűvös lakásban vagyunk, amikor csak tehetjük. Ilyen melegben az étrendünket is módosítottuk, gyümölcsöket, salátát eszünk, semmi nehezet. Gyuri ilyen melegben nem kap kávét. A vérnyomása miatt gondolom azt, hogy jobb, ha nem issza. Érdekes módon a színpadon nekünk nincsenek különleges kívánságaink, ott nem érezzük, ha fáj a fejünk, vagy valami nem komfortos. Ott megszűnünk, és valami más dolgozik helyettünk.”

Több más, idősebb híresség is említette, hogy a nyári kánikula gyakorlatilag szobafogságot jelent a számukra, de Balázs Klári hozzáteszi, hogy ők kávétilalmat is bevezetnek erre az időszakra. De ha már Balázs Klári a színpadot említi...

Kordáék a színpadon

Májusban adott nagykoncertet a házaspár, és a fellépésen az RTL-től a Fókusz stábja volt kint, és többek között azt kérdezték meg a legendás táncdalénekestől, hogy gondolta volna-e annak idején Dob utcai kisgyerekként, hogy ennyi évtizeddel később stadionokat fog megtölteni. Így válaszol erre Korda György:

„Azt se tudtam, hogy énekes leszek. Azt se tudtam, hogy 85 és fél éves leszek. És azt se tudtam, hogy 66 évig énekelek vagy még tovább, ha a Jóisten úgy akarja. Persze, hogy ne tudtam semmit. Én úgy érzem, hogy egy kivételezettje vagyok a Jóistennek, aki ilyen életet adott nekem.”

Azt gondolhatnánk, hogy egy ekkora fellépői rutinnal rendelkező házaspár már nem izgul a koncert előtt, de nem ez a helyzet. Balázs Klári a következőt mondja az interjúban:

„A kérdést nem is értem! Már alig kapok levegőt, úgy izgulok.”

Ehhez Korda György a következőket teszi hozzá, megerősítve, hogy őbenne is van rengeteg drukk a koncert előtt:

„Nálam zabszemprobléma van, hogyne lenne! Aki teljesen biztos magában... annak jó.”

Alább tudja megnézni az interjút, amiből kiderül, hogy Kordáék ennyi évtized után is ugyanannyira izgulnak egy-egy fellépés előtt.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)