A Netflix romantikus vígjátéka az ősz új kedvence, mindenki imádja ezt a sorozatot

Egyre többen nézik a Netflix új romantikus vígjátékát, olyan népszerű, hogy már biztosan lesz 2. évada.

2024. október 14., 16:04

Szerző:

Szeptember végén érkezett meg a Netflixre a Nobody Wants This vagyis magyarul a Bármit, csak ezt ne című sorozat. A széria olyan nagy népszerűségre tett szert, hogy jelenleg is a legnézettebb műsorok között szerepel számos országban, köztük Magyarországon. A sorozatrajongók pedig megnyugodhatnak, mivel már elárulták, érkezik a folytatás.

Erről szól a Netflix új romantikus vígjátéka

A streaming új szériája könnyed kikapcsolódást ígér, hiszen egy romantikus komédia. A sorozat egy elég különleges kapcsolatra fókuszál, mivel egy szabadszájú nő, Joanne beleszeret egy rabbiba. Joanne és Noah egy baráti vacsorán találkoznak, és ennél jobban nem is különbözhetnének egymástól. Bár sok dologban nagyon eltérő a szemléletük, mégis kölcsönösen szimpatizálnak egymással. Számos akadály gördül eléjük, ezeknek egy részét pedig a családtagjaiknak, többek között a testvéreiknek köszönhetik.

A sorozat alkotója Erin Foster, aki már több szitkomon dolgozott az évek során. Az alkotó elárulta, sokáig úgy gondolta, hogy a szerelemben mindig az a legviccesebb, ha valami rosszul sül el.

Mindig is nagyon cinikus író voltam, mert nagyon cinikus ember voltam. S innen jött az összes komédiám, és innen jött a komikus nézőpontom is – kudarcot vallottam a randevúzásban, nem sikerültek a kapcsolatokaim, és a dolgok felpörögtek, megtaláltam bennük a humort

– nyilatkozta a Tudumnak. Az alkotó elárulta, hogy a történetét a saját élete inspirálta, és részben az, hogy nem annyira egyszerű megtalálni a tökéletes partnert.

A sorozatban a két főszereplőt Adam Brody és Kristen Bell alakítják. Erin Foster elárulta, Kristen Bell számára a tökéletes női főszereplő, más Joanne-t el sem tudott volna képzelni. Nagy valószínűséggel a nézők is így gondolják, mivel a Netflix szériája nagyon népszerű.

Érkezik a második évad

Az első évad függővéggel ért véget, így nem tudni, miként alakul Joanne és Noah kapcsolata. Már az első évadban nagyon sok dolog történt, voltak bonyodalmak, nagy valószínűséggel ezek a folytatásban sem fognak feltétlenül megoldódni.

A széria klasszikus értelemben véve egy romkom, de mégis vannak benne olyan dolgok, amelyeknek köszönhetően kiemelkedik a sorból. Vannak benne olyan elemek, amelyek az összes hasonló történetben megtalálhatóak, de már az alapsztori is egyedülálló, amitől izgalmasabbá válik az egész.

Az első évadban a pár között hamar kialakult a romantikus kapcsolat, de az a tény, hogy Joanne nem zsidó, komoly bonyodalom volt egy rabbi számára. Miközben Joanne fontolgatta a megtérést, bevallotta, hogy még nem áll készen arra, hogy elköteleződjön. Úgy tűnt, hogy a párosnak ezek után külön utakon kell járnia, de Noah gesztusa megmutatta, nem hajlandó lemondani szerelmükről. A 2. évadban azonban ez további bonyodalmakat okozhat, és az is kérdés, hogy miként folytatódik Joanne és Noah története.

 

(Kiemelt kép: imdb.com)