Napi horoszkóp, 2022. május 6.: pénteken sem fognak unatkozni a csillagjegyek az asztrológia szerint

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. május 6., 00:04

Szerző:

Minden hétköznap napi horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n. Mutatjuk, mit üzen mára az asztrológia a csillagjegyeknek!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy fontos döntést már hetek óta halogat, ám bizony nincs idő tovább húzni-halasztani a dolgot, ideje megtalálnia a válaszokat. Ma valami segíthet majd rájönni, hogy mire van szüksége és utána már nem is lesz olyan nehéz meghozni a megfelelő döntést. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ne vaciláljon, ha egy vonzó álláslehetőséggel találja szemben magát! Kérje ki a barátai és a családja véleményét is, de mind biztatni fogják, hogy ne féljen az újtól és az ismeretlentől, mert ez az út fogja vezetni ahhoz, hogy megtalálja önmagát. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma nagyon kitartó lesz a munkájában, aminek meg is lesz a gyümölcse, ugyanis a kollégái és a felettesei is értékelni fogják az erőfeszítéseit, de azért vigyázzon, ne hajszolja túl magát. Fontos, hogy tartson egy kis szünetet is, este engedje el magát. 

Rák (06.22 - 07.22)

A sok munka miatt elhanyagolta az önhöz közelálló személyeket. Érdemes időt szánni az életében fontos kapcsolatokra, mert olyan barátságokat is elveszíthet, amelyek nagy kincsek az életében. Ne habozzon, hívja fel a szeretteit!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A mai nap önnek nem a munkáról, hanem inkább a szerelemről fog szólni. A párjával mindketten romantikus hangulatban vannak, ezért alig várják, hogy együtt tölthessék a délutánt. Egy séta a szabadban szintén remek hatással lehet mindkettőjükre.

Szűz (08.23 - 09.22)

Véletlenül kikotyoghat valamit, amit megígért, hogy titokban tart. Nem lesz belőle nagy baj, de fontos, hogy szóljon az illetőnek is, akinek ígéretet tett a félreértések elkerülése végett. Ma este pedig lazítson egy kicsit, fárasztó hete volt. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Annyian kértek mostanában tanácsot öntől, hogy a saját lelki világára nem is maradt ideje. A mai napot azonban csak saját magára szánja és, ha úgy van most legyen ön az, aki tanácsot kér a családjától, vagy a barátaitól. Higgye el ott lesznek, hogy meghallgassák!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma egy olyan hírt kaphat, amitől a jókedve hamar megváltozik, de ne csüggedjen, mert a barátai ott lesznek, hogy segítsenek a bajban. Próbálja meg átgondolni a helyzetét és inkább adjon időt magának hogy megeméssze, ami történik. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egy igazi flörtcsatába keveredhet a munkahelyén. A kérdés csak az, hogy ez valóban ártatlan kacérkodás, vagy több annál? Fontos, hogy a kollégája érzéseivel is tisztában legyen, ne feledje, hogy minden jó kapcsolat alapja az őszinteség. 

Bak (12.22 - 01.19)

Túl fáradtnak érzi magát így péntekre, ám nagy feladat előtt áll. Fontos, hogy megmutassa a főnökének és a munkatársainak, hogy mit tud. A sikeres feladat elvégzése után a délután és az este csak az öné, hogy kipihenje a hét fáradalmait.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy barátjáról kiderülhet, hogy nem olyan jószándékú, mint ahogy azt ön gondolta. Fontos, hogy a jövőbeni terveiről és a pénzügyeiről ne áruljon el semmit, mert pórul járhat. Hallgasson a megérzéseire és szembesítse az illetőt, ha úgy érzi, nem őszintén viszonyul önhöz. 

Halak (02.19 - 03.20)

Egy váratlan anyagi kiadás miatt csüggedhet egész nap ,de ne aggódjon a nap vége sokkal jobb fordulatot vesz. Egy közös baráti találkozó során új barátságokat köthet, de akár még a szerelem is betoppanhat az életébe, valamint hamarosan a pénzügyeivel is minden a legnagyobb rendben lesz.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek végre fordul a szerencséje

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

3 csillagjegy, akiknek a hétvégén fontos változások jönnek el

(Kiemelt kép: Shutterstock)