Nem kímélte egymást a Sztárbox két versenyzője: így ért véget Varga Viktor és Sánta Laci mérkőzése

Sánta Laci és Varga Viktor vívták azt est első meccsét a Sztárbox vasárnapi adásában.

2024. október 20., 20:24

Szerző:

A Sztárbox vasárnapi adásában már a döntőbe jutásért mérkőztek meg a hírességek. Az est első meccsét a férfi könnyűsúly versenyzői vívták. Sárközi Ákos már az előző héten bejutott a Sztárbox Szuperdöntőjébe, ezen a héten pedig az is kiderült, hogy ki lesz az ellenfele.

Sánta Laci és Varga Viktor meccse indította a Sztárbox vasárnapi adását

A végéhez közeledik a Sztárbox 2024-es évada. Már az előző hétvégén az elődöntőket vívták meg a sztárok. A férfi könnyűsúly első elődöntője Sárközi Ákos és Horváth Tomi között zajlott. Ez a meccs egy visszavágó volt, mivel eredetileg Miller Dávid jutott az elődöntőbe, de ő egy sérülés miatt kénytelen volt feladni a meccset. Végül Sárközi Ákos ugrott be a műsorvezető helyére.

Sárközi Ákos végül legyőzte az énekest, így a séf bejutott a Szuperdöntőbe. A vasárnapi elődöntőt Sánta Laci és Varga Viktor vívták. A videókban mindketten elmondták, nagyon sok időt fordítottak a felkészülésre.

Sánta Laci és Varga Viktor is nagyon határozottan kezdték a meccset, de Varga Viktor erősebb ütéseket vitt be. Varga Viktor és Sánta Laci között jelentős különbség van magasságban, ugyanakkor a színész is vitt be pár pontos ütést. A harmadik menetre már még nagyobbak az indulatok, erősen egymásnak estek. 

A negyedik menetben Varga Viktor bevitt pár erősebb ütést. Sánta Laci a földre esett, de nem kellett rászámolni, folytatódhatott a mérkőzés. Mindkét versenyző nagyon szeretett volna nyerni, végül úgy ért véget a mérkőzés, hogy mind a négy menet a végéig ment, így végül a pontozás döntötte el a meccset. A meccs végén eredményt hirdettek, végül egyhangú pontozással Varga Viktor nyerte a küzdelmet. Az énekes november 3-án Sárközi Ákossal mérkőzik majd meg a Sztárbox Szuperdöntőjében. 

 

 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztorboxrtl)