Súlyos sérülés miatt már most visszalépett az idei Sztárbox versenyzője: Meghökkentő, ki lesz helyette

„A vállammal tudtam, hogy van probléma, csak azt nem, hogy ekkora” – mondja a Sztárbox versenyzője, aki már nem is a Sztárbox versenyzője.

2024. augusztus 6., 10:58

Szerző:

Az elmúlt hetekben csöpögtette fokozatosan az RTL, hogy kik verekednek majd a Sztárbox 2024-es, szeptember elsején kezdődő évadában. Két hét sem telt el azóta, hogy megtudtuk a teljes névsort, erre most kiderült, hogy az egyik sztár egy sérülés miatt mégsem fog ringbe szállni.

Sztárbox: egy sztárral kevesebb

Az RTL a Fókusz című műsorban közölte a riportot Pápai Jocival, aki elárulta, hogy vállproblémái miatt nem tudja vállalni az idei versenyt. A felkészülés elején még úgy tűnt, nem lesz gond a vállával, de aztán fokozatosan kiderült, hogy nagyobb a gond, mint gondolta volna.

„A nagyobb verekedéseknél, amikor már itt a vége felé komolyból verekedtünk, akkor 2-3 napig 50%-ra tudtam használni a vállamat. Ha ennyit nem tudok csinálni jobb kézzel, nem tudom védeni az arcom, onnantól kezdve teljesen felesleges. Amikor elmentem a kifejezetten a vállal foglalkozó orvoshoz, akkor ott kiderült, hogy nem részleges, hanem teljes szakadás van a vállamban”

– meséli Pápai Joci az alább megtekinthető interjúban. Az énekes a következőképpen vonja le a tanulságot:

„Mindenem erről szólt az utóbbi időszakban, de a legfontosabb az egészség!”

Hozzáteszi, hogy ha sikerül meggyógyulnia, akkor jövőre újra megpróbálja:

„Ezen a gyógytornán végig kell menni, aztán kiderül hogy meg kell-e műteni ezt vagy nem. Nagy esély van rá, hogy igen. Utána egy fél éves felépülési szakaszba kerül a dolog, ha műteni kell. De azt volt az egyetlen kérésem, hogy ha meggyógyul a vállam, és jövőre lesz még ez a műsor, akkor ezt én hadd csináljam végig.”

Alább találja a teljes interjút.

A Sztárbox középsúly Pápai Joci nélkül – bejelentették, ki lesz helyette

A férfi középsúly versenyzőinek listája tehát a friss fejlemények következtében így néz ki most:

  • Shane Tusup;
  • Törőcsik Dani;
  • Király Viktor;
  • Danny Blue;
  • Herceg;
  • Torghelle Sándor; és
  • Veréb Tamás.

Az RTL azonban azt ígéri, hogy lesz valaki, aki átveszi majd Pápai Joci helyét, azaz az énekes visszalépését követően egy új versenyzővel bővítik vissza nyolcfősre a középsúlyú mezőnyt. Hogy ki lesz a frissen érkező, ezek szerint a felkészülést esetleg hónapokkal a többiek után kezdő tartalékjátékos, azt hamarosan bejelentik. Kérdés, hogy hátrányban lesz-e az illető tekintettel arra, hogy a többi játékos már jó régóta tudja, hogy verekedni fog a tévében: Németh Kristóf például már áprilisban úgy beszélt arról, mennyit fogyott és edz az utóbbi időben, hogy egyértelmű volt, hogy benne lesz a Sztárboxban.

Az RTL mindenesetre ma jelentette be egy sajtótájékoztatón, hogy milyen párosításokban bokszolnak majd az első meccseken az idén verekedő sztárok: Nemazalány például Tóth-Hódi Pamelával, Dér Heni Sápi Viviennel, Shane Tusup Torghelle Sándorral, Király Viktor pedig Herceggel csap majd össze. A férfi nehézsúly négy párosítása a következő:

  • Henry Kettner vs Noszály Sándor;
  • Németh Kristóf vs Lmen Prala;
  • Mészáros András vs Czutor Zoltán; valamint
  • Király Péter vs Pulai Imre.

Kiderült az is, ki lesz Pápai Joci helyettese: Szecsei Valter rapper, az ibbigang tagja, aki a sajtótájékoztatón elmondta, hogy bár csak néhány hete tudja, hogy sztárboxolni fog, egész életében sportolt, ezért önbizalommal telve vág majd neki a küzdelemnek. Az (első) ellenfele Danny Blue lesz.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)