Jöjjön a nehézsúly! Itt az utolsó Sztárbox-bejelentés: az egykori Nagy Ő a Barátok közt sztárjával verekszik majd

Akit előre megmondtunk, hogy tuti benne lesz a Sztárbox idei évadában, az tényleg benne lesz!

2024. július 24., 11:56

Szerző:

Na most már tényleg mindent tudunk a Sztárbox idei évadáról, megjött az utolsó bejelentés is. Az egyik néven egyáltalán nem lepődtünk meg, sőt, előre szóltunk, hogy tuti ott lesz a neve a névsorban – bejött a tippünk.

Sztárbox – bejött, amit előre megmondtunk

Nem szoktunk saját magunktól idézni, de a Sztárbox kapcsán most muszáj megtennünk. Németh Kristóf áprilisban beszélt a Reggeliben az életmódváltásáról, arról, hogy új sportot tanul, és arról, hogy a csatorna egyik produkciójában fog feltűnni. Ezzel kapcsolatban írtuk a következőket:

„Németh Kristóf utal arra, hogy az RTL-en is sok meglepetés lesz majd, amikről most nem beszélhet, de izgalmas műsorok indulnak majd, amikben ő is felbukkan majd, hogy a Drága örökösök befejező évadát ne is említsük.
Számára újfajta sportot tanul, nagyon edz, hogy minél inkább formában legyen és szerepelni fog egy RTL-es műsorban...? Ugye, hogy önnek is rögtön a Sztárbox jutott az eszébe? Na ha az idei őszi évadban tényleg benne lesz Németh Kristóf a Sztárboxban, akkor emlékezzen vissza, hogy itt hallott róla először!”

Hát ezt nagyon eltaláltuk, ugyanis...

Sztárbox, nehézsúly

...itt az RTL friss bejelentése arról, hogy kik lesznek a Sztárbox idei versenyzői nehézsúly kategóriában:

  1. Czutor Zoltán zenész;
  2. Henry Kettner influenszer;
  3. Király Péter kommunikációs szakember;
  4. Lmen Prala rapper;
  5. Mészáros András színész;
  6. Németh Kristóf színházigazgató, színész;
  7. Noszály Sándor olimpikon teniszező;
  8. Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

Az RTL hozzáteszi a következőket:

„Azt már tudni lehet, hogy a Sztárbox szakmai supervisora az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István lesz, aki szakmai csapatával, a Sztárbox edzőivel hónapok óta dolgozik azon, hogy ezúttal is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat. Mostantól pedig az sem titok már, hogy a fergeteges hangulathoz hozzájárulnak a Sztárbox műsorvezetői – Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna –, a ring-speaker, Both András, szakmai kommentátorként pedig Kovács Kokó István.”

Németh Kristóf és Noszály Sándor

A 8 név közül a két legismertebb talán Németh Kristófé, aki a Barátok közt szereplőjeként volt ott minden otthonban hosszú évekig, valamint Noszály Sándoré, aki pedig A nagy Ő című reality első címszereplője 2003-ban. Az előbbiről így ír az RTL:

„Németh Kristóf Sztárbox-rajongóként igazi megtiszteltetésnek érezte, amikor felkérték, hogy ő is versenyezzen az idei évadban. Annak ellenére, hogy küzdősportos múlt nélkül vágott bele az edzésekbe, és még nem igazán tudja, milyen érzés ütést kapni és bevinni, magabiztosan várja az előtte álló összecsapásokat. »Itt is minden a psziché nagy játékával kezdődik« – véli a színész, aki több hónapnyi felkészülés után mestereinek köszönhetően rájött, hogy a ringben nem szabad elveszítenie a fejét, mert az bukáshoz vezet. Videónkban azt is elárulta, melyik jó haverjával csapna össze egy bokszedzésen, hogy aztán »nem egy málnaszörp mellett« kibeszéljék a meccs tanulságait.”

Videó is van a fentiekhez.

És nézzük, hogyan mutatkozik be Noszály Sándor:

„A magyar tenisz egykori csillaga, Noszály Sándor világéletében rajongott a bokszért, és vágyott rá, hogy egyszer kitanulhassa ezt a sportot, így minden napot karácsonyként él meg, hogy újra edzhet a Sztárbox miatt. Szívósan készül, fut, ugrókötelezik, sokat lazít a kesztyűzések mellett. Profi sportolóként azonban egész másként áll hozzá a felkészüléshez, mint a celebek, azt mondta, egyre inkább rájön, mennyire keveset tud: »lelkileg óriási teher egy olyan sportban kimenni, amiben az ember amatőr« – fogalmazott.”

Pillantson bele az ő videójába is!

(Kiemelt kép: RTL/Sztárbox)