Újabb Sztárbox-bejelentés: frissen sokat fogyott énekes verekedhet Hosszú Katinka exével

Újabb 8 név az RTL-től az idei Sztárbox versenyzői közül, ez most a férfi középsúly.

2024. július 10., 11:53

Szerző:

A múlt héten kezdte el csöpögtetni az információkat az RTL a Sztárbox idei évadáról: akkor a férfi könnyűsúly mezőnye derült ki. Most nézzük, kik kerültek az eggyel súlyosabb kategóriába!

Folytatódik a Sztárbox

Az idei már a Sztárbox harmadik évada lesz azután, hogy a tavalyi év végén milyen nagy nézettséget és mennyi felháborodást-vitát-viszályt generált a második szezon. Nézzük az RTL friss bejelentését!

A férfi középsúly versenyzői:

  • Shane Tusup;
  • Törőcsik Dani;
  • Király Viktor;
  • Danny Blue;
  • Herceg;
  • Pápai Joci;
  • Torghelle Sándor; és
  • Veréb Tamás.

Mindegyik leendő versenyzővel készült egy-egy rövid, bemutatkozó interjú, bár persze van, akinek nincs szüksége bemutatásra, hiszen például Shane Tusup sztáredzőt Hosszú Katinka férjeként az egész ország megismerte, mint ahogy a Megasztár-győztes Király Viktor neve is rengeteg tévénéző számára ismerősen cseng. Szintén mindenki ismeri Magyarországon Alekosz nevét, akiről haragosa, Baukó Éva tegnap azt állította, hogy szintén benne lesz a Sztárboxban – hát ezek szerint ezúttal vagy mégsem voltak jók Baukó Éva értesülései vagy nehézsúlyba került Alekosz (bár Baukó Éva tegnap kifejezetten középsúlyt említett).

Még többet a Sztárbox középsúly versenyzőiről

Az interjúkból kiderül mindenesetre, hogy Shane Tusup mindig is tisztelte a bokszot és a különféle küzdősportokat, a Sztárboxra pedig egy kifejezetten menő kihívásként tekint. Az amerikai fociban szerzett tapasztalatai miatt régóta tudja magáról, hogy jól állja az ütéseket, az viszont számára is új és furcsa élmény volt, hogy most vissza is kell adnia a pofonokat. Az amerikai úszóedző és vállalkozó születése óta versengő alkat, akit sportra neveltek, így kizártnak tartja, hogy megelégedjen a részvétellel: ő győzni jött a Sztárboxba.

Király Viktor tavaly még valószínűleg egy másik súlycsoportba került volna: az elmúlt fél évben rengeteget hallhattunk a fogyásáról.

„Még soha nem volt ilyen az életemben, hogy ennyire elengedjem magam”

– mondja Király Viktor az alábbi interjúban, akinek eleinte voltak kétségei, hogy képes lesz-e helytállni a Sztárboxban. Mostanra azonban teljesen megváltozott az élete 2023-hoz képest: míg korábban a sport csak egy olyan hobbi volt számára, amit egyébként nem szeretett csinálni, az utóbbi hónapokban a sporttal kel és fekszik, és biztos benne, hogy a műsor után is folytatni fogja a bokszot, amit rendkívül érdekesnek és szórakoztatónak tart.

De a többiekről sem feledkezünk meg! Danny Blue mentalista szerint a Sztárbox meccseivel járó stresszfaktort nem lehet kívülről elképzelni, a legfontosabbnak azonban azt tartja, hogy mindvégig higgadt maradjon. Herceg Dávid zenész már régóta tervezte, hogy elkezd edzeni, a Sztárbox pedig motivációt adott neki, hogy végre legyőzze a lustaságát és kimozduljon a komfortzónájából. Talán Pápai Jocié a legbizarrabb bemutatkozás: ő azt mondja, mindig is fontosnak tartotta, hogy odafigyeljen a testére, de mivel egy ideig hipochondriával küzdött, a sportot is eltolta magától. A Sztárboxot éppen azért vállalta el, mert tudta, ebben a műsorban tetőtől talpig átvizsgálják majd. Hát ez is egy motiváció végülis.

Torghelle Sándor korábbi válogatott futballcsatár évtizedeken át profi sportoló volt, saját bevallása szerint nagyon nehezek számára az edzések, hiszen az ökölvívást a nulláról kellett elkezdenie. Az élsport jó ideje nem volt már része a Nyerő párosból is ismert Törőcsik Dániel életének, ezért is szerette volna kipróbálni magát a Sztárboxban. Veréb Tamás énekes-színész pedig vegyes érzelmekkel fogadta a Sztárbox felkérését, de végül azért döntött úgy, hogy vállalja a megmérettetést, mert szerinte a ringben nagyon sok minden kiderül az emberről, és nagyon izgatja, hogy ő mit tud majd mutatni a világnak és saját magának.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)