Itt az RTL nagy bejelentése az idei Sztárbox résztvevőiről: sztárséf üzletemberrel fog majd verekedni

A Sztárbox idei évadában férfi könnyűsúly is lesz. Ennek a kategóriának a versenyzőit mutatta ma be az RTL, hatalmas meglepetések!

2024. július 3., 11:46

Szerző:

A 2023-as év végének legtöbbet tárgyalt botrányműsora a Sztárbox volt az RTL-en. A tavalyi döntős Árpa Attila által kocsmai verekedésnek titulált kultúrműsorból természetesen idén is kapunk majd egy évadot, és megjött a vele kapcsolatos első bejelentés.

Sztárbox 2024, férfi könnyűsúly

Új versenyzői kategória lesz az idei műsorban a férfi könnyűsúly, miután tavaly csak közép- és nehézsúlyban indultak a férfiak. Ábécésorrendben a következő 8 könnyűsúlyú médiaszemélyiség vesz majd részt idén a verekedős showműsorban:

  1. Dóra Béla színész;
  2. Horváth Tomi énekes;
  3. Miller Dávid színész, műsorvezető;
  4. Pachert Balázs üzletember;
  5. Sánta László színész;
  6. Sárközi Ákos séf;
  7. Varga Ádám színész; valamint
  8. Varga Viktor énekes.

Rácz Jenő után tehát A Konyhafőnök másik séfje, Sárközi Ákos is szerepel majd idén a Sztárboxban. Nem először vállal be ő főzésmentes műsort: 2019-ben a Nyerő Páros harmadik évadában feleségével együtt a 4. helyen végeztek.

A legnagyobb meglepetés a listán talán Varga Viktor szereplése. Ő miután kb. az összes lehetséges TV2-es realityt letarolta, úgy tűnik, most az RTL-es vetélkedőket veszi sorra, benne lesz például a Fort Boyard – Az erőd című produkcióban is, amit már leforgattak, és minden bizonnyal majd az ősszel láthatunk.

Az RTL a friss közleményhez még a következőket teszi hozzá:

„Hamarosan kiderül az is, hogy kik és mikor csapnak össze a súlycsoporton belül, a férfi középsúly versenyzőit pedig a jövő héten mutatjuk be. Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont, lehet a helyszínen is szurkolni, és persze az RTL nézői is élőben izgulhatják végig a mérkőzéseket.”

Az NMHH is nyilván készül már a következő Sztárboxra

A tavalyi Sztárbox igencsak megosztó műsor volt. Egyrészt több viszály is keletkezett a résztvevő celebek között, másrészt sokan kritizálták a műsort a nézők közül, többek között Gálvölgyi János is felszólalt ellene. Harmadrészt pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) sem volt elragadtatva attól, ahogyan az RTL sportműsornak álcázva tette adásba az egymással verekedő, egymásnak szórakoztatás címén súlyos sérüléseket okozó celebeket.

A november 19-i Sztárbox egyik kifogásolható jelenete volt például Kabát Péter és Rácz Jenő mérkőzése, amelyben Rácz Jenő kiütéssel legyőzte az ellenfelét – közölte az NMHH még decemberben, hozzátéve, hogy a földre kerülő és eszméletlen Kabát Péter orvosi segítséget követően tudott csak lábra állni, és részt venni az eredményhirdetésen.

„A hatósági ellenőrzés alapján a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését kedvezőtlenül befolyásolhatta, ezért a médiatanács most induló eljárásában azt vizsgálja, megfelelő volt-e a műsorszám korhatár-besorolása. A vélhetően helytelen besorolás és így a nem megfelelő sugárzási időpont miatt a médiatanács eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen”

– írták, emlékeztetve, hogy ez már a második hasonló eset a Sztárbox kapcsán, ugyanis a műsor november 5-én sugárzott epizódja miatt is indult már vizsgálat.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)