Mégis műtétre szorul a Sztárbox sztárja a kiütés után: aggódva jelentkezett be a kórházi ágyból – videó

Eddig reménykedett, hogy elkerülhető a műtét, de sajnos mégis szüksége van rá a Sztárbox során kamerák előtt lesérült sztárnak.

2024. január 3., 07:27

Szerző:

Kabát Péter volt a Sztárbox egyik olyan játékosa tavaly év végén, aki számára kiütéssel ért véget az évad. Az egykori futballistát Rácz Jenő sztárséf ütötte ki, ami után elvitték a mentők, mert elvesztette az eszméletét. Mégis a térde volt az, ami igazán megsínylette a közönség szórakoztatására bevállalt verést.

„Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így »csak« a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni”

– nyilatkozta Kabát Péter még novemberben, nem sokkal a meccs után.

Nos, úgy tűnik, mostanra megvolt ez a bizonyos három-négy kezelés, ugyanis az RTL sztárja kedden este a következőket írta ki az Instagramra sztoriban:

„na, végül nem kerülöm el a műtétet sajnos, holnap reggel operálják a térdemet, úgyhogy drukkoljatok nagyon!”

Ez a holnap reggel most van, azaz Kabát Pétert nagyjából ennek a cikknek a megjelenésekor kezdik operálni. A volt futballista szerda hajnalban ezt írta:

„már a szobában! Mindjárt visznek a műtőbe, úgyhogy szorítsatok nagyon!”

Videót is posztolt, amiben nagyjából ugyanezt mondja el élőszóban:

„jó reggelt, itt vagyok már benn a szobában, mindjárt visznek a műtőbe. Ha kész vagyok, akkor jelentkezem, jó? Drukkoljatok!”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)