Rácz Jenő elképesztő luxusba utazott, hogy kipihenje a Sztárbox megrázkódtatásait – videó

Rácz Jenő végül egy elég komolynak tűnő sérüléssel fejezte be Sztárboxot, aztán a családjával együtt le is lépett itthonról.

2023. december 17., 06:17

Szerző:

Rácz Jenő sztárséfről a héten kiderült, hogy csúnya sérüléseket szerzett a Sztárbox döntőjében, amikor Molnár Áronnal verekedett. Szerencsére műtétre nem lett végül szükség, amint azt csütörtök délben tett bejelentésében írja:

„nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre! A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat… Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén.”

Nos, ezt, hogy szigeten meg a semmi közepén nem csak úgy képletesen értette Rácz Jenő, derül ki a szakács legfrissebb posztjából: a család ugyanis a Maldív-szigeteken nyaral tegnaptól.

„De jóóóó! Egész évben erre vártam, végre pihenünk! [...] Büszke vagyok Kamira is, hogy másfél évesen ennyire jól bírta az utat”

– írja Rácz Jenő az alábbi, lélegzetelállító videóhoz, ami a luxusnyaralóhelyre való megérkezésükkor készült.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)