Pápai Joci félrelépett – meghökkentő, hogy a felesége hova költözött otthonról a gyerekekkel

Pápai Joci először beszél ilyen nyíltan a félrelépéséről – a feleségével végül napirendre tudtak térni a megcsalás felett.

2023. november 2., 07:41

Szerző:

A Story magazin friss számának a címlapján Pápai Joci látható, aki arról beszél a lapban, hogy egyszer félrelépett, de végülis túlélte a házasságuk a megcsalást.

A 42 éves énekes-médiaszemélyiség így emlékszik vissza a félrelépés időszakára, elmesélve, hogy felesége azonnal elment otthonról, amikor megtudta:

„az egy nagyon kemény időszak volt. Amint tudomására jutott, hogy félreléptem, abban a pillanatban fogta a gyerekeket, és elköltözött otthonról. Nagyjából fél évig nem voltunk együtt, és a legszebb az egészben, hogy ez idő alatt a szüleimnél lakott. Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, és azt mondta: »Fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban«.”

Pápai Joci azt mondja, hogy sok időre volt szükség, amíg fel tudták dolgozni a történteket, de hozzáteszi, ő mindent hajlandó volt megtenni, hogy visszaszerezze a feleségét és a családját:

„tiszta lappal talán nem tudtuk újrakezdeni a házasságunkat, hisz hatalmas csalódást okoztam neki, de hosszú évek alatt, lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy ma már legfeljebb csak nagyon ritkán furakszanak be a magánéletünkbe a régi sérelmek, baklövések.”

Pápai Joci azt mondta korábban Hajdú Péter műsorában, hogy 11 éves korában vesztette el a szüzességét, és valamennyi partnerét megcsalta, a feleségét is. Akkor felesége megcsalásáról a következőket mondta:

„Anita szenzitív típus, érezte, hogy van valami. Amikor megtudta, hogy megcsaltam, még aznap elment. Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam, vissza akartam csinálni az egészet. Nagyjából négy vagy öt hónap után kezdtünk békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk, nem tudtam, visszajön-e. Néha szexeltünk, de akkor sem voltam biztos abban, hogy mi lesz velünk. Végül fél év után visszajött és azóta együtt vagyunk.”

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagramja)