Autót kapott Pápai Joci lánya a 18. születésnapjára

Pápai Joci meglepte a lányát, Hannát. 

2023. január 26., 09:27

Szerző:

Pápai Joci úgy döntött, hogy autót vásárol a lányának! Az énekes és a családja 1,5 kilométerre laknak a várostól, de ezt a távot gyalog, biciklivel vagy busszal megtenni elég nehézkes, ezért döntöttek amellett, hogy Hanna lányuk elég érett ahhoz, hogy saját autója legyen. 

Kiderült, hogy azért is határoztak így, mert így Hanna idővel az öccsét is el tudja vinni, valamint haza tudja hozni az iskolából. Kiderült, hogy a rutin megszerzésében az édesanyja segíti a 18 éves lányt, mert az édesapja ebben annyira nem jeleskedett. 

„Beláttam, nem teszek jót Hannának, mindenbe beleszóltam, amitől még feszültebb lett. Nem beszélve rólam. Ezért aztán az anyukája vette át ezt a szerepet”

- mondta Pápai Joci a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Kiderült, hogy Pápai Joci és a felesége között mindig téma, hogy ne kényeztessék el túlságosan a gyerekeiket:

„Anitával, a feleségemmel örök téma közöttünk, mikor teszünk rosszat a gyerekeinkkel. Én mindenért magam küzdöttem meg, és ez nem is bizonyult rossz megoldásnak. Egy szülő mindig a legjobbat akarja a gyerekének, de csak utólag derül majd ki, jól vagy rosszul döntöttem: az első olyan esemény után, amikor azt érzem majd, csalódtam benne. Erről azonban egyelőre szó sincs” 

- nyilatkozta az énekes, aki azt mondta, hogy azonnal változtatna a nevelési módszerein, ha azt látja, hogy rosszat tesz a gyerekeinek. 

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagramja)