Pápai Joci elmesélte: az utolsó fillérjüket is befizették abortuszra

Azt is elmondta, minden szerelmét megcsalta, gyermekei anyját is.

2021. október 22., 08:45

Szerző:

Péntek este új résszel jelentkezik a LifeTV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, és amint arról korábban írtunk már, az adás vendége ezúttal Pápai Joci lesz. Az annak idején a Megasztár második évadában feltűnt, 40 éves énekes a keddi beharangozóban megdöbbentő részleteket árult el a magánéletéről, és most azt írja a Blikk, hogy a műsorban újra szóba kerül majd az, hogy annak idején Pápai és kedvese befizettek egy terhességmegszakításra, de végül meggondolták magukat.

Az Eurovíziót kétszer megjárt énekes erről szintén a LifeTV-n, de Joshi Bharat műsorában beszélt már korábban, februárban.

„Felkeltünk hajnalban és mondtuk, hogy hiába, hogy az utolsó pénzünket befizettük erre a dologra, azt mondtuk, hogy ezt nem tehetjük meg. És aztán így 16 év távlatában azt gondoljuk, hogy a legjobb döntést hoztuk”

– emlékszik vissza Pápai Joci.

Pápai Joci továbbá azt is bevallja Hajdú Péternek, hogy minden szerelmét megcsalta, egyszer a feleségét is. Erről többek között a következőket meséli a műsorban:

„Anita szenzitív típus, érezte, hogy van valami. Amikor megtudta, hogy megcsaltam, még aznap elment. Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam, vissza akartam csinálni az egészet. Nagyjából négy vagy öt hónap után kezdtünk békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk, nem tudtam, visszajön-e. Néha szexeltünk, de akkor sem voltam biztos abban, hogy mi lesz velünk. Végül fél év után visszajött és azóta együtt vagyunk.”

 

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagramja)