Sebestyén Balázs a felelős azért, hogy Baukó Éva és Alekosz most perben áll egymással

Baukó Éva fiatal lányok zaklatásával vádolta meg Alekoszt, aki erre beperelte Baukó Évát, aki erre elmondta, mi köze Sebestyén Balázs műsorvezetőnek ehhez az egész pereskedéshez.

2024. július 9., 08:46

Szerző:

Úgy tűnik, Sebestyén Balázs is kellett ahhoz, hogy per legyen Baukó Éva vádjaiból, amiket egykori villalakó-társával, Nagy Alekosz médiaszereplővel szemben hozott fel.

Baukó Éva vádjai, Alekosz válasza, Sebestyén Balázs tanácsa

Az egész sztori még másfél éve kezdődött, amikor Alekoszt megvádolták, hogy az RTL egykori sztárja megállás nélkül zaklató üzeneteket hagy nőknek. A szintén a Való Világgal híressé vált Béres Anett azt állította, hogy Alekosz két barátnőjét is zaklatta. A görög származású médiaszereplő tiltakozására az egykori VV Éva képernyőfotókat tett közzé, amik szerint Alekosz nemcsak médiaszereplőknél próbálkozott be szexuális ajánlatokkal, hanem civil nőknél-lányoknál is, akik között volt mindössze 14 éves is.

Alekosz tagadta a vádakat, és Sebestyén Balázs egy műsorában beszélt erről. A műsorvezető erre azt tanácsolta neki, hogy indítson pert. A per tegnap el is indult az érdi járásbíróságon, és itt hangzott el Sebestyén Balázs neve, legalábbis Baukó Éva utólagos beszámolója szerint.

„Alekosz azt mondta a meghallgatáson, hogy híres rádiós műsorvezető (Sebestyén Balázs), meg tv-s producerek mondták neki, hogy pereljen szét még bátorították, na kaptak a pofájukra ne aggódjatok! Ezek szerint nekik belefér, amit Alekosz művel! Nyilatkoztam videós interjúban az este lesz fent majd belinkelem! Nem kértem bocsánatot mert nincs miért! Perre megyünk! Derüljön ki az igazság, milyen jó hírnév? Ez az ember az összes társadalmi rétegbe beleállt (motorosok, horgászok, gyúrósok, nők, celebek)! A fiatalkorú és a felnőtt korú nők nevében is állok ki ellene! Győzzön az igazság!”

– írja Baukó Éva az alábbi, róla szóló posztban a Reddit nevű közösségi oldalon, ahol az egykori VV Éva jó ideje rendszeres felhasználó.

Egyértelmű, Sebestyén Balázs kinek az oldalán áll

És ha már Baukó Évánál és Sebestyén Balázsnál tartunk, ők nem igazán vannak jóban. Ennek oka Baukó Éva egy másik kommentje szerint az lehet, hogy az egykori VV Éva bennfentes információk birtokában egy időben az összes előre felvett realitynek előre elmondta a végeredményét, hogy a nézők ne izgulhassanak, hogy ki lesz a győztes. Baukó Éva a következőket mondja Sebestyén Balázsról:

„Utál engem a spoilerek miatt is... Ne ajnározzuk már azért szét ezt az embert!”

És ha már a spoilereknél tartunk: Baukó Éva azt is elejtette most a Redditen, hogy Alekosz benne lesz az idei Sztárboxban középsúlyban – az ezzel kapcsolatos bejelentést minden bizonnyal a hét második felére tartogatta a csatorna. Mindenesetre akkor nem csoda, hogy a közös ellenség úgy összekovácsolta Balázsékat és Alekoszt, hogy az utóbbi a távozásakor Vadon Janit a rádiózás Zámbó Jimmyjének nevezte, ami őtőle dicséretnek számít.

A Blikk bírósági beszámolója egyébként emlékeztet, hogy a két egykori VV-játékos között volt már egy per, akkor egy kölcsön miatt álltak bíróság elé. Most rágalmazás és levéltitok megsértése a vád, az első, tegnapi meghallgatás után a tárgyalás még folytatódik.

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)