Dagad a botrány Czutor Zoltán körül: ezt kérik az állatvédők az emberektől

Czutor Zoltán is megszólalt az ügyben. 

2023. január 3., 07:23

Szerző:

Mint megírtuk, hatalmas botrány alakult ki, miután Czutor Zoltán a közösségi oldalán buzdította petárdázásra az embereket szilveszter előtt, mert szerinte sok az alpári fenyegetés a "kutyásoktól". Később egy édesanya kommentjére is reagált, aki autista gyermeket nevel és elárulta, hogy számukra sem könnyű a szilveszter. Most a Belmondo frontembere arról beszélt, hogy van létjogosultsága a bejegyzésének, erre pedig az állatvédők újabb üzenetet fogalmaztak meg. 

„Alpári, gyereket, családot fenyegető, emberfajtákat, származást, vagy éppen a szakmaiságot degradáló posztokat írnak. Ezzel sokkal jobban, tízszeresen-százszorosan igazolták a posztnak a létjogosultságát, mint ahogy én valaha gondoltam”

- mondta Czutor Zoltán az RTL Fókusznak. 

Íme, a Szurkolók az Állatokért Alapítvány újabb üzenete: 

„Újra, és utoljára, Czutorról
Néhány nappal ezelőtt felhívtuk a figyelmet arra, hogy Czutor Zoltán zenész a Magyarországon bűncselekménynek számító petárdázásra buzdít, gúnyt űz az állatok petárdázással szembeni rettegéséből, és lekezelően beszél társállatok gazdáinak százezreiről, millióiról!!!
Ma már tudjuk, hogy az idei petárdázás Magyarországon soha nem látott károkat okozott emberben, állatban, természetben, és még a világhírű tatai vadlúd-sokadalmat is tönkretette néhány, Czutorhoz hasonló, gátlástalan ökológiai bűnöző.
Meglátásunk szerint bűncselekményre buzdítani bűncselekmény!
Czutor tehát a mi olvasatunkban egy alávaló, gátlástalan bűnöző. Ráadásul a védtelenek, az állatok, a gyermekek és az idősek ellen legveszélyesebb bűncselekményre, petárdázásra felbujtó alávaló bűnöző.
Arra kérünk mindenkit, amennyiben egyetért velünk, Czutort kezelje is eképpen!
Bojkottáljuk Czutort!!!
Ne töltsük le a zenéit, ne hívjuk fellépésekre, ne kövessük a közösségi oldalait.
Aljas, mocskos viselkedése nyomán ne csináljunk sztárt belőle.
Ne bocsánatkérést követeljünk egy jól láthatóan nárcisztikus szociopatától, ne tisztázó beszélgetésre hívjuk egy, a kijelentései súlyát jól láthatóan felmérni nem képes kritikátlan alakot. Amit ez az ember művel, az megbocsáthatatlan!!!
Büntessük mi azzal, ami polgári jogállamban a legnagyobb büntetés: az állatszerető, törvénytisztelő, környezettudatos többség mélységes megvetésével.
Tudjuk és megértjük, hogy sokan legszívesebben a fizikai erőszakot választanák egy ilyen megátalkodott, közveszélyes, mocskos alakkal szemben.
Ez azonban törvénytelen, és nem éri meg bepiszkolni kezünket egy ilyenért... és ráadásul még az ő malmára is hajtaná a vizet.
Czutor több évtizedes zenei pályafutása alatt sem tudott egy jó számot írni, egy ismert brandet felépíteni, nem sikerült eddig híressé lennie. Ne segítsük őt most ismertté válni!
Sújtsa egy jó ügyekért összefogni képes, állat- és természetszerető társadalmi többség mélységes és csendes megvetése!
2023-ra új célt tűztünk ki!
Meg kell próbálnunk a tűzijátékot betiltatni.
Az uniós országok többségében ez már megtörtént, és a teljesen biztonságos, robbanás és erős hanghatás nélküli fényjátékot használják, ami nem okoz pusztítást az állatvilágban, valamint megkíméli az érzékenyebb gyerekeket, és a beteg és sérült embereket”

- írták a posztjukban. 

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)