Diéta – Németh Kristóf drasztikus módon próbálja leadni a tavaly felment 10 kilót: Rettenetesen fájdalmas

Németh Kristóf nagyon rákapcsolt a fogyásra és életmódváltásra... csak nem a Sztárboxra készül?!

2024. április 22., 15:18

Szerző:

Németh Kristóf spanyol-angol tagozatos volt a középiskolában, például ez derül ki az alábbi interjúból, ami az RTL-en a Reggeli című műsorban hangzott el hétfőn. A nyelvtudás most jól jött a Barátok köztből is ismert színésznek, hiszen egy hónapig a Kanári-szigeteken, pontosabban a Tenerifén voltak most a családjával.

„Döbbenetes azt látni és azt tapasztalni, hogy milyen jól lehet ott élni”

– mondja Németh Kristóf a tenerifei tartózkodásukra visszagondolva.

Na de a vakációt arra is kihasználta a Fórum Színház 48 éves igazgatója és tulajdonosa, hogy intenzív fogyókúrába kezdjen. Erre azért lett szükség, mert Németh Kristóf tavaly több mint 10 kilót szedett fel, amíg felesége várandós volt. A színész viccelve ezt szimpátiahízásnak nevezte: együtt hízott a nejével.

Na de most már dolgozik rajta, hogy újra formába kerüljön, hiszen mikor tud időt szánni az edzésre, ha nem most, a nyaralás alatt.

„Az egy konkrét elhatározás volt, hogy a futást nagyon sok év után újra elkezdem. A tengerparti sétányok és az az időjárás a legalkalmasabb erre. Rettenetesen fájdalmas volt eleinte nekem sok év után: a tüdőmnek is, a lábamnak is, mindennek. De rendszeresen futok azóta már, és ez nagyon nagy dolog. Egyelőre 3-4 kilométereket. Ez a kezdés. Ennek is megvan a maga módja. Nagyon jó futóedzők mondják, hogy hogyan kell ebben a korban, ennyi idő kihagyása után. A másik meg az, hogy visszajött a tréning, és igyekszem ledolgozni azt a súlyfelesleget, amit a babavárás közben szedtem fel”

– meséli Németh Kristóf a fogyókúrájáról. És bár a futás az első dolog, amit említ, azért nemcsak ezt a sportot

„nagyon keményen szeretném bebizonyítani azt, hogy 48 évesen is tud az ember. [...] Súlyzózom is, úszom, futok, és a legkülönbözőbb vadonatúj sportokat is űzöm most. Amik nekem nagyon újszerű mozgásformák. Rettentően élvezem azt, hogy újakat tudok tanulni. A tenisz mindig benne volt az életemben, a golf is, de most vadonatúj újdonságokat is. Még azt nem árulom el, hogy miket, de nagyon új, meglepetésszerű dolgokkal foglalkozom”

Németh Kristóf utal arra, hogy az RTL-en is sok meglepetés lesz majd, amikről most nem beszélhet, de izgalmas műsorok indulnak majd, amikben ő is felbukkan majd, hogy a Drága örökösök befejező évadát ne is említsük.

Számára újfajta sportot tanul, nagyon edz, hogy minél inkább formában legyen és szerepelni fog egy RTL-es műsorban...? Ugye, hogy önnek is rögtön a Sztárbox jutott az eszébe? Na ha az idei őszi évadban tényleg benne lesz Németh Kristóf a Sztárboxban, akkor emlékezzen vissza, hogy itt hallott róla először!

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)