Sebestyén Balázs elmondta a véleményét a Sztárboxról: A munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben

Sebestyén Balázs nem vállalná a Sztárboxot. 

2024. július 26., 07:06

Szerző:

A Rádió 1 Balázsék csütörtöki adásában Sebestyén Balázs kifejtette, miért mondana nemet a Sztárboxra. A tévés elmondta, hogy nem is keresték fel a műsor készítői, ám ennek az lehet az oka, hogy tudják az álláspontját az üggyel kapcsolatban. A népszerű rádiós szokta nézni a mérkőzéseket, de ő maga nem venne részt, és ennek az okait is elárulta.

Sebestyén Balázs azt is elmondta, hogy nincs az a pénz, amiért ő „kisgatyában ott majomkodik”.

„Ismerem mennyit fizetnek... nincs. Mély vödör vagyok. Nagyon drága vagyok, nagyon sokat kérek, nem tudják kifizetni. Egyébként akkor nagyon-nagyon sokat kértem volna, és azt meg valószínűleg nem fizetik ki”

– nyilatkozta Sebestyén Balázs, amit a Blikk szúrt ki. 

A tévés azonban hozzátette, hogy azt szokta figyelni a családjával, hogy a ringben, mi történik. Hozzátette, hogy nem gondolja, hogy baj, ha valaki ezt bevállalja, és jó shownak tartja, ezért még a gyerekeivel is ellátogatott néhány mérkőzésre a tavalyi évadban.

„Egyszerűen magamat, az életemet, a karrieremet meg a munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben, és aztán megcsuklom a második menetben”

– fejtette ki Sebestyén Balázs. 

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)