Sebestyén Balázs csípősen odaszólt a gyerekeiket mutogató influenszereknek

Sebestyén Balázs tízezer ember előtt lépett fel a hétvégén, de nagyon zárkózottnak tartja magát.

2024. július 23., 10:23

Szerző:

Sebestyén Balázs 47 éves lett a múlt héten, és nagyjából a születésnapjával esett egybe, hogy DJ Oti néven fellépett Siófokon lemezlovasként tízezer ember előtt. A Fókusz című műsor sugárzott egy riportot az eseményről az RTL-en.

Sebestyén Balázs nem egy szülinapozós

Sebestyén Balázs azt mondja az interjúban, hogy a véletlen műve, hogy a fellépése pont a születésnapjával esett egybe, mert alapvetően nem szereti megünnepelni ezeket az évfordulókat. Néha azonban volt meglepetésbulija, a felesége is szervezett neki ilyet, de ő nem igazán élvezte ezeket az alkalmakat.

„Volt, a Viki is szervezett párat, de igazából a magam zárkózottsága miatt ezek egy kicsit nehéz bulik voltak. Én nem vagyok az az önünneplős. Én azt mondom, hogy azt ünnepeled meg, amit meghaladtál, amit megfejlődtél, amit letettél – azok jó dolgok”

– mondja Sebestyén Balázs, a transzcendentális meditáció legismertebb hazai népszerűsítője. A múlt hétvégi buli után mindenesetre az alkalmi DJ a következőt írta:

„Még mindig csak emésztgetem ami szombat este történt! Olyan volt mint egy álom, egy mese, egy villanásnyi utazás vissza a múltba... Elképesztő, milyen energiák voltak lent és fent is a színpadon! Hála gyerekek!”

Itt van mindehhez egy fotó.

Sebestyén Balázsék nem mutogatják a gyerekeiket (kivéve, amikor de)

Sebestyén Balázsék zárkózottsága többek között abban is megnyilvánul, hogy a feleségével, Sebestyén Viktóriával csak nagy ritkán szoktak közös képet posztolni, pedig ő a saját jogán is népszerű médiaszemélyiségnek számít, hiszen csaknem százezren követik az Instagramon. Gyermekeiket időnként megmutatják a médiában, Sebestyén Balázs egyik fia már apja rádióműsorában is szerepelt, de Magyarország második legértékesebb celebje alapvetően azon az állásponton van, hogy a gyerekei ne szerepeljenek. Be is szól azoknak az influenszereknek, akik szerinte aprópénzért kiárusítják a gyerekeiket.

Sebestyén Balázs így fogalmaz két fia szerepeltetéséről:

„Ha ők akarják, akkor magukat igen, de mi nem akarjuk annyira tolni őket. Döntsék el ők, hogy ha akarnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, meg nagyon szeretem őket. Ők is mindig kérdezik, hogy »apa, miért nem?!«, és akkor mondom, hogy »Srácok nem, mi hoztunk egy döntést. Ha ti majd úgy gondoljátok, akkor igen.« De mi nem az a család vagyunk, aki két ingyen mozijegyért elviszi a gyereket, hogy lefotózzák.”

Alább találja a Fókusz riportját.

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)