Sebestyén Balázs és a fiai – ritka videó került fel a netre

Sebestyén Balázs gyermekeiről egyre többet hallunk.

2024. január 30., 10:07

Szerző:

Tudta ön, hogy Sebestyén Balázs tud gitározni? Mert tud, derül ki egy friss TikTok-videóból, amit az nlc.hu szúrt ki. Az alábbi felvételen, ami egyetlen nap alatt háromszázezer megtekintést ért el, az látható, hogy az RTL műsorvezetője a két fiával-fiának zenél, méghozzá a Metallicától a Nothing Else Matters című számot. A videón a fia hangja hallható.

„Nem is tudtam, hogy muzsikál”

– jegyzi meg az egyik kommentelő, miközben más csatlakozik azokhoz, akik dicsérik vagy Sebestyén Balázs tehetségét vagy a dalválasztást (vagy mindkettőt egyszerre).

„A kedvenc dalom. Jól nyomod!”

– lelkendezik valaki más.

Amint nemrég kiderült, nem Sebestyén Balázs az egyetlen zenei tehetséggel megáldott tagja a családnak: a fia, Benett tehetséges dobos. A 46 éves médiaszemélyiség nemrég az Instagramon mutatta meg, milyen remekül dobol az immár 15 éves kamaszfiú.

„Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád, Beni. Nagyon szeretlek! Hihetetlen nagy csoda vagy, köszönöm, hogy hozzánk jöttél... Remélem, egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden...”

Alább lehet megnézni Sebestyén Benett dobjátékát, amit többek között Curtis és Erős Antónia is méltatott.

Sebestyén Balázs másik fia, a 9 éves Noel ezzel szemben a zene helyett inkább a sportban jeleskedik, őróla tavaly decemberben a következő, focizós videót osztotta meg a büszke apuka.

Sebestyén Balázsékról annak kapcsán szintén rengeteget hallunk az új év kezdete óta, hogy Vadon Jani távozott a Balázsék című rádióműsorból, és most keresnek valakit a helyére: minden nap valaki más ugrik be harmadiknak. Az utolsó közös decemberben volt, amit követően Sebestyén Balázs érzelmes posztban vett búcsút távozó kollégájától az Instagramon.

A következőket írta:

„hát ez is eljött… Lenyomtuk az utolsót így együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent... A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«! Ma küldte valaki, pont ide passzol: »… az élet nem más, mint elmúlása annak amit szeretünk...« Sok sikert, haver, drukkolok, hogy minden kerek legyen és köszönök mindent.”

Az ehhez kapcsolódó posztban az elmúlt 26 év során készült képek láthatóak, amik emlékeztetnek, hogy ők ketten nem csak ezt a rádióműsort csinálták együtt, hanem egy sor RTL-es produkciót is, köztük a Celeb vagyok, ments ki innen!-t.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)