Sebestyén Balázs elképesztő videón mutatta meg, miben tehetséges a fia – Erős Antónia és Curtis is hozzászólt

Sebestyén Balázs nem szokta a gyerekei arcát posztolni a közösségi médiában, de most kivételt tett.

2024. január 25., 10:21

Szerző:

Nem sült el túl jól, amikor Sebestyén Balázs kisebbik fia, Noel nemrégiben bejelentkezett az apuka rádióműsorába.

„Nyaljátok a zacsit!”

– így köszönt el a kisfiú a Rádió1 minden bizonnyal immár roppant magas ingerküszöbbel rendelkező hallgatóitól. De Noel azért szerencsére más oldalát is megmutathatta már a nagyközönségnek édesapja révén: kiderült, hogy remekül focizik.

Most a 46 éves műsorvezető a másik, az idősebbik fiát, a ma születésnapos Benettet mutatta meg az Instagramon keresztül a nagyközönségnek. Sebestyén Balázs ritkán szokta a gyermekei arcát megmutatni, de ezúttal kivételt tett annak érdekében, hogy megmutathassa, milyen remekül dobol az immár 15 éves kamaszfiú.

„Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád, Beni. Nagyon szeretlek! Hihetetlen nagy csoda vagy, köszönöm, hogy hozzánk jöttél... Remélem, egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden...”

– írja büszkén a Nyerő Páros műsorvezetője a fiának sok-sok szívecskés emojival. Alább tekintheti meg, hogyan dobol a 15 éves Sebestyén Benett.

A fenti videóhoz szinte azonnal hozzászólt a legutóbbi Nyerő Páros győztese, Curtis. A focista-rapper a következő szavakkal méltatta a fiatalember hangszeres tudását:

„gratulálok! Rendben van nagyon!”

Szintén a kommentek között valaki a megrökönyödését fejezi ki azon, hogy a videó tanúsága szerint elektromos dobokkal folyik az oktatás. Az ő kommentjére a mi megrökönyödésünkre nem más, mint Erős Antónia válaszolt. Ő azért van ennyire otthon a témában, mert az ő fia, Mátyás szintén dobol. A Híradó műsorvezetőnője a következőket fűzi hozzá ahhoz a témához, hogy mennyire általános, hogy a fiatalok elektromos dobszerkón tanulnak játszani:

„elektromoson és akusztikuson is, mert egyrészt ma már mindent ismernie kell egy jó zenésznek, másrészt nálunk például a társasházi lakásban nem szabad hangoskodni, ott nincs más megoldás a gyakorlásra, mint az elektromos. Szóval minden hangszeren játszanak! Tök ügyes!”

Sebestyén Balázsék háza tájáról ezen kívül a legutóbbi hírek azzal kapcsolatosak, hogy továbbra is próbálgatják, ki lehetne jó harmadik műsorvezetőnek a Balázsék című rádióműsorba most, hogy Vadon Jani elment. A legutóbb például Ráskó Eszter humoristanő ugrott be.

És szintén aktuális, hogy csak most zárult le az immár másfél éves gyerekalázós botrány. Emlékezetes, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban Sebestyén Balázs és Vadon Jani megalázó módon poénkodtak magyar nyelven egy magyarul nem tudó, helyi kisfiún. Az ezzel kapcsolatban kiszabott büntetést most a bíróság másodfokon is helybenhagyta.

„Megsértette az emberi méltóságot az RTL »Celeb vagyok, ments ki innen!« című realityműsorának 2022. október 18-án sugárzott epizódja, amikor a műsorvezetők a Pedritónak hívott kolumbiai kisfiú testalkatára és a táplálkozására tettek megjegyzéseket, és más módon is gúnyolódtak rajta”

– mondja ki a Fővárosi Ítélőtábla friss, jogerős döntése a Blikk tudósítása szerint.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)