Sebestyén Balázs érzelmes posztban búcsúzik Vadon Janitól az utolsó közös adás után: Az élet elmúlás

Sebestyén Balázs és Vadon Jani 26 évig dolgoztak együtt.

2023. december 20., 11:36

Szerző:

Senkit nem ér már meglepetésként, mert már előre bejelentették, hogy Vadon Jani távozik Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellől a Balázsék című rádióműsorból. Az utolsó közös adás ma, azaz szerda reggel volt, amit követően Sebestyén Balázs érzelmes posztban vett búcsút távozó kollégájától az Instagramon.

A következőket írja:

„hát ez is eljött… Lenyomtuk az utolsót így együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent... A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«! Ma küldte valaki, pont ide passzol: »… az élet nem más, mint elmúlása annak amit szeretünk...« Sok sikert, haver, drukkolok, hogy minden kerek legyen és köszönök mindent.”

A posztban az elmúlt 26 év során készült képek láthatóak, amik emlékeztetnek, hogy ők ketten nem csak ezt a rádióműsort csinálták együtt, hanem egy sor RTL-es produkciót is, köztük a Celeb vagyok, ments ki innen!-t.

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)