Közleményt adott ki Noszály Sándor állapotáról a testvére, kiderült, folytatja-e a Sztárboxot a sportoló

Noszály Sándor hazatért az Amerikai Egyesült Államokból, a testvére elmondása szerint már elkezdte a kezelést, amire szüksége van.

2024. október 16., 16:48

Szerző:

Sokan aggódtak Noszály Sándor állapotáért az elmúlt napokban. A teniszező számos posztot, videót közzétett az Instagramon, melyekben sokszor zavarodottan beszélt és ismeretlenek is megszólított. A sportoló már hazatért Magyarországra, a testvére a Story magazinnak jutatott el egy közleményt, amiben a sportoló egészségügyi állapotáról osztott meg információkat.

Noszály Sándor testvére közleményben reagált

Az elmúlt napokban számos videót töltött fel Noszály Sándor, aki eddig az Egyesült Államokban tartózkodott. Bizonyos felvételek igazán aggasztóak voltak, ezért már megszólaltak a barátok, ismerősök is. Többen is elárulták, a sportolót próbálják támogatni, ezért mindent mentettek, hogy minél előbb megkaphassa az orvosi segítséget.

Noszály Andrea, Noszály Sándor testvére a Story magazinnak jutatott el egy közleményt, amiben beszámolt arról, hogy a sportoló már Magyarországon van, a szakorvosok segítségével pedig megkezdték a betegsége stabilizációját.

Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat.

Reagált az RTL Noszály Sándor állapotára

Noszály Sándor részt vett volna a Sztárbox Szuperdöntőjében, de az állapota és a betegsége ezt most nem teszik lehetővé. Korábban az RTL egy közleményben elárulta, még nem hoztak végső döntést a Sztárboxot illetően, ezzel szerették volna megvárni, amíg a sportoló megérkezik Magyarországra. Noszály Andrea közleménye után az RTL is reagált a kialakult helyzetre.

Az ismeretes, hogy a Sztárbox október 6-án megrendezett nehézsúlyú elődöntőjének másnapján Noszály Sándor – aki megnyerte az összecsapást - az Egyesült Államokba utazott-, majd az Instagram oldalán közzétett videói miatt nagyon sokan aggódni kezdtek a sportolóért. A produkcióhoz is érkezett kérdés azzal kapcsolatban, hogy Sándor miként folytatja a versenyt és erről mikor születik döntés. A produkció képviselői szerették volna személyesen felvenni a kapcsolatot a versenyzővel, aki a mai napon (10.16.) hazatért Magyarországra, de erre nem volt lehetőségük. Noszály Sándor családjától kapott információk szerint, Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a Sztárbox versenyét, így nem vesz részt a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben. Egészségügyi állapotáról további információk megosztására nincs lehetőségünk. Noszály Sándornak mielőbbi felépülést kívánunk. A Sztárbox produkciója felkészült arra, hogy ebben az esetben miként bonyolítja le a nehézsúlyban rendezendő Szuperdöntőt, de a téma érzékenysége miatt erről később adunk tájékoztatást.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)