Noszály Sándor aggasztó videókat osztott meg: itt a reakciója a kritikákra, üzenetekre

Noszály Sándor törölte ugyan a videókat, de egy pár megmaradt az interneten.

2024. október 14., 09:59

Szerző:

Most vasárnap volt egy hete, hogy Noszály Sándor győzött a Sztárboxban, és az egykori teniszező azóta kiment Amerikába és onnan posztolt rengeteg, meglehetősen aggasztó videót.

Noszály Sándor aggasztó videókat posztolt

Magyar idő szerint szombaton délután-este jelentek meg azok a videók, amiken Noszály Sándor például mezítláb sétált az utcán Amerikában, bement emberek otthonába, illetve egy áruházban szólítgatott le vásárlókat, nehezen követhető gondolatmenetek közepette, keverve az angolt és a magyart. Ezeket aztán vasárnapra törölte, csak az alábbi videó maradt az Instagramon.

Valamint vasárnap este megjelent egy ilyen.

Noszály Sándor reakciója

Az interneten több helyen is gyűltek az aggódó kommentek. Ezekre a Sunny becenevű, 52 éves híresség egy újabb videóban reagált, amit sztoriban osztott meg és most már csak a Redditen elérhető.

„Sziasztok! Sokan aggódnak miattam. Ne aggódjatok, mert a világon senki nem olyan kiegyensúlyozott, mint én. Bohóckodom, mint a Borat. Megvan az oka. Majd egyszer megtudjátok, hogy mi a nagyképernyő. Magyarországon általában kisképernyő van, gyorsabb távon akarnak valamit elérni, én sakkozom. Az a lényeg, hogy ne aggódjatok. [...] Negyvenre le tudom vinni a pulzusomat, itt tudok lenni ezer évig, úgyhogy jól vagyok, ne izguljatok, bohóckodom. És a bohóc az általában tehetséges, na mindegy. A lényeg, hogy nem kell itt aggódni, mert nagyon sok barátomtól is kapok üzeneteket, hogy mi baj velem, hogy pszichotikus, pszichoszomatikus meg paraszimpatikus, mindegy, az is 111, jól vagyok, sziasztok”

– hangzik el az alábbi videóban.

Jelen cikkünk publikálásakor ezen kívül Noszály Sándor Instagramján elérhető még egy sztori, amiben az egykori Nagy Ő a következőket mondja a követőinek:

„Sziasztok, mostantól kezdve hiányolni fogjátok a vicces Sunny-t, ezentúl brutálkomoly posztok jönnek és pénzcsinálás, az én pici eszemmel és networkingemmel.”

Egy-egy posztban továbbá a következő idézeteket osztotta meg:

„Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség. / Ne feszítsd túl a húrt, mert akkor elpattan, de ha túl lazán fogod, akkor nem szól.”

A második idézethez tartozik az alábbi videó, az elsőhöz a fent kiemelt kép.

(Kiemelt kép: Noszály Sándor Instagramja)