Noszály Sándor megmutatta ritkán látott lányát: itt a közös fotó és minden, amit Szonjáról tudni lehet!

Ő Noszály Sándor lánya, a 21 éves Szonja!

2024. szeptember 9., 10:13

Szerző:

Ha ön követi Noszály Sándor egykori teniszezőt és Nagy Őt az Instagramon, akkor ön már biztosan tudja, mennyire szereti az 52 éves médiaszemélyiség idézetekkel feliratozni a posztjait. Az idei Sztárbox egyik első meccsgyőztese most a lányával közös fotóhoz Ady Endrétől választott.

Noszály Sándor és lánya, Szonja

A következőket írja Noszály Sándor a lányával közös fotóhoz:

„Ha durcás kis arcod
Egészen az arcomra
Fekteted, Te, én kicsi lányom:
Nem bánom:
Csak a könnyeink folyjanak össze. Mindennél jobban SZERETLEK”

Az idézet Ady Endrétől a Szerelem és ravatal című versből való. Alább tudja megnézni a fotót, amin Noszály Sándor és 21 éves lánya, Szonja láthatóak.

Az egykori teniszező és lányának édesanyja, Ildikó sosem éltek együtt. Noszály Sándor a következőket mondta Szonjával való viszonyáról a Fem3 Café műsorában 2018-ban, amikor a lánya még csak kamasz volt:

„Nagyon őszinte a kapcsolatunk ahhoz képest, hogy keveset látom, de nullától hétéves koráig nagyon sok időt töltöttem vele, és akkor kialakult egy érzelmi kötődés. Laza apa vagyok, nem pedig szigorú, de azért van tekintélyem, nem az van, hogy nincs tisztelet.”

Az alábbi videóban hangzanak el a fentiek.

Noszály Sándor és a Sztárbox

Noszály Sándor azért kap most újra több figyelmet, mert szeptember elsején az ő győzelmével indult a Sztárbox idei évada. Pribelszki Norbert ellen győzedelmeskedett az a Sztárbox első adásában, de az egykori teniszező nem úszta teljesen épségben. Kiderült, hogy a sportoló két fogát is kiütötte a színész a mérkőzés alatt. 

Már az eredményhirdetés után látszódott, hogy Noszály Sándor szája vérzik, és pöszén beszélt. A meccs után pedig a sportoló a Blikknek megerősítette, hogy tényleg kitört két foga a mérkőzés alatt, ám nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Nagy Ő ennek ellenére is nagyon boldog, hiszen továbbjutott az elődöntőbe.

„Nagyon jól vagyok, csupán két fogam hiányzik. Sajnos rosszul volt rajtam a fogvédő, kiesett, az ütések pedig eltaláltak. Az orvos lefertőtlenítette, megröntgenezték, nincs nagyobb baj, úgyhogy amint lehet, megyek, megcsináltatom a pótlást. Beszélni sem érdemes erről többet”

 – nyilatkozta a lapnak Noszály Sándor. Alább visszanézhető egy részlet a meccsből.

A Sztárbox tegnapi adásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ide kattintva olvashatja el.

(Kiemelt kép: Noszály Sándor Instagramja)