Visszalépett a Sztárbox egyik versenyzője, miután kiderült, hogy súlyos sérülése van

A Sztárbox egyik versenyzője, Henry Kettner mégsem fog szerepelni.

2024. augusztus 29., 07:51

Szerző:

Mégsem fog megmérkőzni a Sztárboxban Henry Kettner. Az influenszernek súlyos sérülése van, ezért vissza kellett lépnie a versenytől. Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy ki jön a helyére, de a népszerű sztár rendkívül csalódott, amiért így alakult az ő bokszoló története. 

Henry Kettner Noszály Sándor ellen szállt volna ringbe, ám erre végül nem fog sor kerülni. Kiderült, hogy a youtubernek sérve van. Erről a saját oldalán számolt be részletesen:

„Lesérültem. Sajnos, nem tudok ringbe szállni az idei Sztárboxban. Mindent beáldoztam, hogy ringbe lépjek, hogy az a 4×2 perc olyan legyen, amilyennek megálmodtam. A hajrában, az utolsó 1-2 hétben elkezdett fájni a bal vállam, a pihentetés mellett döntöttünk az edzőmmel. Ez sem segített, sőt, a pihenő alatt rosszabb lett a kezem, elkezdett kisugározni az ujjaimba. Sok vizsgálaton voltam: MRI, ultrahang, stb. Kiderült, sérvem van. Három csigolyámon is”

– mondta az Instagramon Henry Kettner, amit a Blikk szúrt ki. 

Henry Kettner bízik abban, hogy az állapota annyira nem súlyos, hogy műteni kelljen, de az biztos, hogy hosszú rehabilitációs időszak vár rá. 

(KIemelt kép: RTL)