A Sztárbox első adása alatt megfagyott a levegő a stúdióban: így ütötte ki Miller Dávid Varga Ádámot - videó

Ilyen volt a Sztárbox új évadának első adása. 

2024. szeptember 2., 07:31

Szerző:

Elképesztő izgalmak voltak a Sztárbox 4. évadának első adásában. Mindhárom mérkőzésnek különböző kimenetele lett, ám talán az első volt az, ami a legnagyobb meglepetés volt a nézők számára is. Miller Dávid és Varga Ádám mérkőzése drámai fordulatokat vett.

Az X-Faktor műsorvezetője a második menet elején egy komoly ütéssel kiütötte az ellenfelét a férfi könnyűsúly kategóriában. Varga Ádám azonnal a földreesett, és csak segítséggel tudott felállni, ám az egyértelmű volt, hogy a mérkőzést nem tudja folytatni. Miller Dávid pedig sportszerűen gratulált az ellenfelének:

„Ádámnak egy hatalmas tapsot szeretnék kérni, nagyon tisztelek mindent, amit csinál, az egész csapatomnak szeretném megköszönni és mindenkinek aki szurkolt!”

mondta Miller Dávid a kamerák előtt a ringben. 

Ezt követően Hódi Pamela és Nemazalány a női könnyúsúly kategóriában álltak a ringbe. Habár az influenszer több ütése volt, valamint valamivel jobbak is, Halastyák Fanni sem adta könnyen magát. Az előadó azonban a harmadik menet után közölte, hogy feladja a mérkőzést. 

Noszály Sándor ellenfeléről pedig semmit sem lehetett tudni az elmúlt napokban. Henry Kettner visszalépett a gerincsérve miatt, így az élő adásig titokban tartották, hogy az egykori teniszező kivel száll a ringbe. Végül kiderült, hogy Pribelszki Norbert volt a Sztárbox egyik tartalékjátékosa. Noszály Sándor pedig pontozással megnyerte a mérkőzést. 

(KIemelt kép: RTL- Sztárbox - Instagram)