Hiába készült Orbán Viktorral, Németh Kristóf így veszítette el a Sztárbox meccsét pár perc alatt

Orbán Viktor TikTokján tűnt fel a hétvégén Németh Kristóf, de aztán kikapott a Sztárbox vasárnap esti adásában.

2024. szeptember 9., 07:52

Szerző:

Orbán Viktor is belefolyt ezúttal a Sztárbox versenyébe: összemérte a bicepszét Németh Kristóféval, aki aztán egy rapper ellen vesztett az RTL-en élő adásban.

Németh Kristóf és Orbán Viktor a Sztárbox előtt

Nem hozott szerencsét Németh Kristófnak, hogy a Sztárbox előtt Orbán Viktor TikTokján szerepelt. A hétvégén került fel a közösségi médiába ez a videó, amin a 49 éves színész a miniszterelnökkel méri össze, illetve akasztja össze a bicepszét Kötcsén.

Németh Kristóf azt említi a fenti videóban, hogy az ellenfele vasárnap este egy 35 éves rapper lesz. Lmen Prala az illető, aki nagyjából 5 perc alatt győzedelmeskedett a vasárnap esti nehézsúlyú meccsen. A Barátok közt rosszfiújára egyszer rászámoltak, aztán nem sokkal később a bíró technikai KO-t ítélve lefújta a meccset, nehogy a színésznek nagyobb baja legyen – éppen elegen kerültek kórházba a tavalyi évad mérkőzései után. Németh Kristóf utólag azt nyilatkozta, hogy nem érti, miért lett vége a mérkőzésnek, ő még bírta volna.

„Én még most sem tudom. Szeretném majd visszanézni, mert számomra váratlan volt, hogy így lett vége. Még nagyon küzdöttem volna még. Ügyes volt, gyors volt, pontos volt. Én is igyekeztem megtenni a magamét. [...] Nekem villanásszerű volt ez a másfél menet, amit velünk történt, és én még mindig abban a káprázatban vagyok, hogy ennek vége. Nem éreztem azt, hogy problémám lenne, de természetesen a legnagyobb tisztelettel fogadom el a vezetőbíró döntését”

– idézi az nlc.hu Németh Kristóf szavait.

Schóbert Lara is győzött a Sztárboxban

A férfi középsúlyban Danny Blue és Szecsei Valter csaptak össze. A mentalista a meccs utolsó menetében úgy érezhette, hogy ő lesz a győztes, hiszen rászámoltak ellenfelére, és ekkor már ünnepelni is kezdte a győzelmét. Később azonban kiderült, hogy a pontozók azonban másképp látták a meccset, és rendkívül kis különbséggel, de végül Szecsei Valtert hozták ki győztesnek.

Schóbert Lara és Pap Dorci meccsét lehet alább megtekinteni: a fitneszcsalád sarja lett a győztes ezen a meccsen. Emlékezetes, hogy tavaly az ifjabbik Schobert Norbert szerepelt a Sztárboxban, de az első meccsén Istenes Bencétől kikapott.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)