Sztárbox: Noszály Sándor megdöbbentő meccsen nyert, Király Viktor kiütéssel vesztett

Itt a legfontosabb újdonságok a Sztárbox versenyével kapcsolatban: Noszály Sándor győzött, Király Viktort viszont kiütéssel búcsúztatták.

2024. október 7., 08:58

Szerző:

Most vasárnap este is volt egy kör Sztárbox az RTL-en, a legnagyobb várakozás Noszály Sándor és Pulai Imre meccsét előzte meg. Nos, nem lett hosszú mérkőzés ebből az összecsapásból, mert az egykori teniszező az első menetben kiütötte az ellenfelét.

Sztárbox: Noszály Sándor vs Pulai Imre, Király Viktor vs Herceg

Sztárbox 6. versenynapján két negyeddöntőt és egy elődöntőt rendeztek – a férfi nehézsúly elődöntőjében Noszály Sándor Pulai Imrével mérkőzött meg. Kettőjük csatája az első menetben dőlt el, amikor Noszály Sándor kiütötte ellenfelét, így ő jutott tovább a Sztárbox november 3-i Szuperdöntőjébe. A meccs rövid és heves volt, és a Reddit kommentelői úgy látták, hogy az egykori Nagy Ő-vel valami nem stimmelhetett a meccs alatt – a lényeg mindenesetre, hogy rendkívül gyorsan győzött.

„A győzelemnek csak akkor van értelme, ha közben magát a játékot is élvezed. Szeretlek, Imre!! Remélem, jól vagy!! Nagy csata volt”

– üzente ellenfelének Noszály Sándor az alábbi posztban az Instagramon, amiben egy részlet látható a meccsből.

A férfi könnyűsúly negyeddöntőjében Pachert Balázs és Sánta Laci léptek a ringbe. Utóbbi négy menetben egyhangú pontozással jutott ez elődöntőbe. A férfi középsúlyban Herceg a negyedik menetben technikai KO-val búcsúztatta Király Viktort – ezt a meccset tette utólag elérhetővé az RTL, alább meg lehet tekinteni.

Sztárbox: Miller Dávid és Tóth-Hódi Pamela sérültek

Miller Dávid edzésen elszenvedett orrsérülése miatt visszalépett, így számára véget ért a verseny. A Sztárbox szakértőinek döntése értelmében Sárközi Ákos kapott lehetőséget arra, hogy megmérkőzzön a továbbjutásért az október 13-án megrendezésre kerülő férfi könnyűsúly elődöntőjében, ahol Horváth Tomi lesz az ellenfele. Ugyanezen a napon a férfi középsúlyban Szecsei Valter Törőcsik Danival mérkőzik majd meg, míg férfi nehézsúlyban Mészáros András és Lmen Prala csap össze, valamint ekkor zajlik majd a Nagy visszatérők csatája is: Czutor Zoltán és Németh Kristóf lép ismét ringbe.

Tóth-Hódi Pamela a közösségi felületén jelentette be, hogy az egyik edzése során részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében, sérült a felkari izma. Ez hátráltatja ugyan a felkészülését, de abban nem akadályozza meg, hogy ringbe lépjen a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)