Németh Kristóf elárulta, hogyan készült a bicepszes közös videó Orbán Viktorral: Hihetetlen laza és jófej

Németh Kristóf most nyilatkozott arról, hogyan tudta csak úgy elkapni Orbán Viktort egy bicepszösszemérésre.

2024. szeptember 14., 06:27

Szerző:

Németh Kristóf mindenkit meglepett a múlt héten: na nem azzal, hogy milyen szuperul bokszol (leléptették), hanem azzal, hogy Orbán Viktor TikTokján tűnt fel, méghozzá egy olyan videóval, amin a 48 éves színész összeméri a bicepszét a miniszterelnökkel. Ha ön nem látta volna még, hát tessék parancsolni...

Németh Kristóf és Orbán Viktor

Németh Kristóf csaknem egy héttel azután, hogy a fenti videó felkerült a TikTokra, bement az RTL-be, hogy a Reggeli című műsorban beszéljen egy kicsit a videóról, illetve az annak apropót adó tévéműsorról, a Sztárboxról.

Meglepő lehet egyébként, hogy Orbán Viktor nem a közmédia, hanem a független csatorna műsorának promóciójába száll be, bár persze amíg az RTL nézői a Híradó helyett a Sztárboxot izgulják végig, addig a kormánypártnak nincs mitől tartania. De ez mellékvágány, így mesél Németh Kristóf a videó elkészültének körülményeiről, kiemelve, hogy nem volt előre megbeszélve a dolog:

„[Odamentem,] hogy megyek a Sztárboxba és csináljunk akkor egy bokszolós képet meg egy bicepszezőst. Szerintem mi sem természetesebb ennél. Igyekeztem egy kicsit megtrollkodni ezt a hétvégét kommunikációs szempontból, ami sikerült is, és ebben nagyon jó partnerre akadtam a miniszterelnök úr személyében. Kaptam egy meghívást erre a kötcsei piknikre, ami ugyebár egy ilyen értelmiségi találkozó. És meghallgattam ott a miniszterelnök úrnak a beszédét, illetve több szaktársammal és néhány politikussal is sikerült szót váltani olyan kérdésekről, amik engem a legjobban izgatnak. Ez nyilvánvalóan a hazai kultúra, a színház helyzete, ezzel kapcsolatban nyilván bennem is nagyon sok kérdés merült fel, és ezekről itt most alkalom volt talán egy kicsit mélyebben beszélgetni, kicsit kompetensebb személyekkel, mint a hétköznapokban, amikor az ember csak kocsmai szinten beszélget erről és mondja a véleményét vagy éppen hőzöng. És amikor vége lett ennek a hivatalos résznek, akkor valóban arra gondoltam, hogy próbáljuk meg ezt a geget, nézzük meg, hogy a miniszterelnök úr hogyan reagál erre, és számomra sem teljesen várt, de remélt módon azt gondolom, hogy hihetetlen lazán és jófejül reagált.”

Alább lehet megnézni a teljes interjút, amiben Németh Kristóf arról is beszél, hogy hogyan élte meg, hogy elveszítette a múlt vasárnapi meccset. Hozzáteszi azonban azt is, hogy most, hogy Orbán Viktor is edzeni kezdett, megbeszélték, hogy fél év múlva újra összemérik majd a bicepszüket.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor TikTokja)