Két fogát is kiütötték Noszály Sándornak a Sztárboxban

Noszály Sándort sem kímélte az ellenfele. 

2024. szeptember 2., 20:36

Szerző:

Habár Noszály Sándor győzedelmeskedett Pribelszki Norbert ellen a Sztárboxban, az egykori teniszező így sem úszta teljesen épségben. Kiderüt, hogy a sportoló két fogát is kiütötte a színész a mérkőzés alatt, ami annyira nem túl meglepő, ugyanis ő is súlyos pofonokat osztogatott. 

Már az eredményhirdetés után látszódott, hogy Noszály Sándor szája vérzik, és pöszén beszélt. Most pedig a sportoló a Blikknek megerősítette, hogy tényleg kitört két foga a mérkőzés alatt, ám nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Nagy Ő ennek ellenére is nagyon boldog, hiszen továbbjutott az elődöntőbe.

„Nagyon jól vagyok, csupán két fogam hiányzik. Sajnos rosszul volt rajtam a fogvédő, kiesett, az ütések pedig eltaláltak. Az orvos lefertőtlenítette, megröntgenezték, nincs nagyobb baj, úgyhogy amint lehet, megyek, megcsináltatom a pótlást. Beszélni sem érdemes erről többet”

 – nyilatkozta a lapnak Noszály Sándor.

Az egykori sportoló elmondta, hogy hasonló érzéseket élt át, mint amikor teniszezőként nagyszerű eredményeket ért el:

„Ugyanaz az eufória és boldogság van bennem, mint amikor teniszezőként győztem. Nagy áldásként éltem meg a mérkőzést, nyugodt szívvel léptem a ringbe és igyekeztem minden percét élvezni. A szívem vitt végig, és ösztönösen csináltam mindent. Alapvetően nem szeretek verni embert és ütéseket kapni, de most mindent beleadtam, küzdöttem, ahogy csak tudtam, és ennek meg is lett az eredménye. Igaz, nagyon elfáradtam, főleg idegileg, a koncentráció miatt”

– tette hozzá Noszály Sándor.

(Kiemelt kép: RTL - Sztárbox)