Diéta: megdöbbentő, Király Viktor fél év után milyen mérföldkőhöz ért a fogyásban

Király Viktor az év elején kezdett bele a diétába, és a hétvégén azt posztolta, hogy nagy mérföldkő közelébe ért.

2024. június 17., 08:57

Szerző:

2023 nem volt egy jó év Király Viktor életében: a házassága súlyos válságba került, és az ezzel járó lelki krízis azzal járt, hogy az egykori Megasztár-győztes nem figyelt már az egészséges életmódra. Az év végére rengeteg pluszkiló ment fel rá, de ahogy a házasságát sikerült rendbe hozni, a drasztikus életmódváltásnak is meglett az eredménye.

Király Viktor egy karnyújtásnyira egy fontos mérföldkőtől

A hétvégén Király Viktor nagy újságot közölt az Instagramon keresztül a követőivel egy azóta már eltűnt sztoriban, amit a Blikk örökített meg az utókornak. Az énekes ezt írta:

„A héten volt hat edzés, elértem mára a 86 kilogrammot. Ez azt jelenti, hogy már -24 kilónál tartok. Szerintem jöhet a pihenőnap.”

Igen, ön jól számol, illetve ha olvasta a korábbi cikkeket, jól emlékszik: Király Viktor súlya 110 kiló volt, amikor úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább és drasztikus életmódváltásra van szüksége, hogy a súlya ne növekedjen tovább. Azóta leadott 24 kilót, tehát már csak egy egészen pici munka kell, és meglesz a negyedmázsás fogyás – nem semmi teljesítmény!

Király Viktor női diétát alkalmaz

Király Viktor titka az, hogy a rendszeres edzés mellett olyan kevés kalóriát visz be egy nap, amennyi a nőknek szokott lenni az irányszám. De el a Best magazin számára a múlt héten adott interjújában azt mondja, neki ez működik.

„Tudom, hogy sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, napi 1200 kalóriát eszem meg ezért, ez ugyanis lányoknak való diéta. Valóban, de nekem ez válik be. És nekem nem a súlyom számít, hanem hogy most jól érzem magam a bőrömben. Sokan csak a módszereimre kíváncsiak, hogy mikor és mit eszem, ez hány kalória összesen, és mennyit járok konditerembe. Ez sem titok, elárulom, de fontosnak tartom elmondani, szerintem amikor valaki érzi, hogy kész megoldani a problémáit az életében, ahhoz nem csak a testét, hanem a lelkét és az agyát is karban kell tartania”

– meséli Király Viktor, aki saját bevallása szerint is mániákusan számolgatja a kalóriákat, nehogy átlépje ezt a kalóriaszámot. Emlékeztetőül: egy átlagember átlagos, normál szükségleteként 2000 kalóriában szokás megjelölni. Ennek Király Viktor mindössze a 60-75%-át fogyasztja, derül ki az alábbi videóból:

„Számolom pontosan a grammokat, kalóriákat, hogy ne lépjem túl azt a bizonyos kalóriaszintet, amit nem akarok túllépni. Ez nálam 1200-1500 kalória között van napi szinten. Amire lehet, hogy sokan azt mondják, hogy ez egy férfi számára kevés, de én már kitapasztaltam hosszú próbálkozásokkal, nálam ez működik. Nem is vagyok annyira éhes a nap végén, van elég energiám az edzésekre, szóval nálam ez az 1200-1500 kalória működik.”

Itt nézheti meg Király Viktor fogyós videóját.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)