Noszály Sándor állapotáról megszólalt a legjobb barátja, de az RTL is: ez lesz a Sztárboxszal

Noszály Sándor jelenleg Amerikában van, onnan posztol az Instagramra egyre aggasztóbb dolgokat, de hamarosan hazatér.

2024. október 15., 07:52

Szerző:

Folytatódik Noszály Sándor nehezen értelmezhető posztsorozata az Instagramon: továbbra is Amerikából posztol, általában videókat. Ezekben mély, de csapongó gondolatmeneteket fejt ki vagy ismeretleneket szólít meg. Az egykori teniszező magyar idő szerint kedd reggel posztolta az alábbi felvételt, amin egy bolti eladónak tűnő hölggyel beszél a nő nevének jelentéséről.

Noszály Sándor és a Sztárbox

Noszály Sándor bő egy hete szerepelt és győzött a Sztárbox című műsorban az RTL-en, így elvileg újra verekednie kéne hamarosan a döntőben. Arról, hogy számíthatunk-e a Noszály Sándor szereplésére, a csatorna a következő közleményt juttatta el a Blikkhez:

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit.”

Kétséges tehát továbbra is, hogy Noszály Sándor újra a ringbe szállhat-e, bár már az előző meccsén is sokaknak feltűnt, hogy szokatlan volt viselkedése.

Ezt mondja jóbarátja, Vajtó Lajos Noszály Sándorról

A Bors megkereste meg Vajtó Lajost, aki a következőket írta egy Facebook-kommentben a kialakult helyzetről:

„A közvetlen környezetében mindenki megpróbált segíteni. A legjobb barátja lepattant róla. Folyamatosan próbálja jobb belátásra bírni, de egy 30 másodperces monológ után leteszi a telót. Ha orvosi segítséget akarunk, akkor pedig agresszív lesz. Csak a jó Isten tud segíteni és az isteni szerencsében bízhatunk. A tévedések elkerülésére pedig, bár ezt senki nem fogja elhinni, nem kábítószer-probléma.”

Ez még két nappal ezelőtt volt, amint azt a Redditen valaki meg is örökítette.

Ehhez Vajtó Lajos a friss interjúban többek között a következőket teszi hozzá:

„Két hete a bokszringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta. Bill Gates, Elon Musk, Mike Tyson társaságában teniszezett… Egyszerűen nem jutok szóhoz és nem is kívánok többet mondani erről.”

(Kiemelt kép: Noszály Sándor Instagramja)