Sztárbox: Sárközi Ákos és Horváth Tomi mérkőzése váratlan fordulattal ért véget

A Sztárbox vasárnapi adását Sárközi Ákos és Horváth Tomi összecsapása nyitotta meg. Mutatjuk a győztest!

2024. október 13., 20:18

Szerző:

Újabb fordulójához érkezett a Sztárbox, a vasárnapi adásban már elődöntőkben csapnak össze a sztárok. Az est első meccsét Sárközi Ákos és Horváth Tomi vívták meg, akik a férfi könnyűsúly kategóriának a versenyzői.

Sárközi Ákos és Horváth Tomi visszavágója nyitotta a Sztárbox adását

Az előző adásban jelentették be, hogy Miller Dávid az egyik edzés során súlyosan megsérült. A műsorvezető orra eltört, és úgy ítélték meg, hogy így nem folytathatja a Sztárboxot. Miller Dávid az adásban elmondta, hogy egy másik műsorban is számítanak rá, mivel ő az X-Faktor műsorvezetője, így nem kockáztattak, feladta a versenyt.

Mivel Miller Dávid kiesett, ezért Horváth Tominak szüksége volt egy másik ellenfélre, aki Sárközi Ákos lett. Az énekes és a séf korábban már vívtak egy meccset a negyeddöntőben, azt végül Horváth Tomi nyerte. Így az ő meccsük egy visszavágó. A tét azonban igazán nagy volt, hiszen ezen a meccsen már a szuperdöntőbe jutás volt a tét.

A versenyzők már jól ismerték egymást, hiszen korábban összecsaptak. A meccs előtti videókból kiderült, tudatosabban készültek a találkozóra, és arra is volt alkalmuk, hogy kielemezzék az edzőkkel, az ellenfél stílusát, taktikáját.

Sárközi Ákos nyerte az elődöntőt

Sárközi Ákos már az előző összecsapás alkalmával is sok ütést vitt be, végül a pontozás alapján az énekes nyerte a meccset. Ez az összecsapás is hasonlóan alakult, a séf már az első menetben bevitt pár igazán erős és pontos ütést. Az első menet kiegyensúlyozottabb volt, Horváth Tomi is számos pontos találatot bevitt. 

A másik menetben azonban Sárközi Ákos több erős ütést bevitt, rögtön a menet elején rászámolásra volt szükség. Horváth Tomi végül nem folytatta a meccset, így az elődöntőt Sárközi Ákos nyerte, ezzel pedig a szuperdöntőbe jutott. A séf ellenfele Varga Viktor vagy Sánta László lesz. 

Horváth Tomit elég rossz helyen kapta el egy ütés, ezért a meccs vége után azonnal megjelentek az orvosok a ringben. Sokan aggódtak az énekesért, később Kokó elmondta Szujó Zoltánnak, Horváth Tomi jól van. A ringben pár pillanatra elveszítette a látását, ezért is mondta, hogy nem tudja folytatni. Ám azóta már jobban van. 

 

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub, Sztárbox 2024. 09. 29.)