Nem kímélte egymást a Sztárbox két versenyzője: ilyen volt Mészáros András és Lmen Prala mérkőzése

A vasárnapi Sztárbox utolsó meccsét Mészáros András és Lmen Prala vívták. Már az is kiderült, a két híresség közül ki jut a döntőbe.

2024. október 13., 22:55

Szerző:

Vasárnap négy mérkőzéssel tért vissza a Sztárbox. A férfi elődöntők mellett volt egy versenyen kívüli meccs, ez Németh Kristóf és Czutor Zoltán között zajlott. Ám nem csupán a férfi nehézsúly korábbi kiesői mérkőztek meg, mivel Mészáros András és Lmen Prala szintén összecsaptak, a tét pedig a döntőbe jutás volt.

Mészáros András és Lmen Prala mérkőzésével zárult a Sztárbox vasárnapi adása

Ezen a héten két férfi nehézsúlyú mérkőzést is láthattak az RTL-en a nézők. Czutor Zoltán és Németh Kristóf versenyen kívül csaptak össze. Mészáros András és Lmen Prala pedig a kategóriájukon belül mérkőztek meg. Mészáros András korábban Czutor Zoltánt győzte le, a meccset akkor nem játszották végig, mivel az első menetben véget ért.

Lmen Prala korábbi ellenfele Németh Kristóf volt, de az a mérkőzés sem ment végig. Technikai kiütéssel a második menetben ért véget, ezzel pedig a rapper bejutott az elődöntőbe. A meccs előtt levetített videóban elárulta, a Németh Kristóf elleni összecsapás előtt nagyon izgult, most ott volt az edzője is, ez pedig nagyobb nyugalmat adott neki.

Az első menetben nagy lendülettel kezdtek, Mészáros András nagyjából fél percen belül bevitt egy erős ütést. Lmen Prala a földre került, a fogvédője is kiesett. Ezután a rapper nagyobb erőseket próbált bevinni, de a színész határozottan ment előre, Lmen Prala ismét a földre került. A második rászámolás közben a bíró beszüntette a találkozót. Kokó az értékelés során elmondta, Lmen Prala nagyon erős ütéseket kapott testre. 

A meccset így Mészáros András nyerte, ő jutott a Sztárbox férfi nehézsúly döntőjébe. A színész Noszály Sándorral mérkőzik majd meg november 3-án. Lmen Prala a meccs után elárulta, hogy az elején még úgy érezte, hogy megnyerheti, de az első felütés nagyon erős volt, ez pedig mondhatni a meccset is eldöntötte. 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztarboxrtl)