Sztárbox: Németh Kristóf és Czutor Zoltán visszatértek a ringbe, ilyen volt a mérkőzésük

A Sztárbox vasárnapi adásában a férfi nehézsúly kategóriából két meccset is láthattak a nézők. Mivel Lmen Prala és Mészáros András mellett összecsapott Czutor Zoltán és Németh Kristóf.

2024. október 13., 22:06

Szerző:

A Sztárbox vasárnapi adásában már a döntőbe jutás volt a tét. Sárközi Ákos és Horváth Tomi meccse kezdte az estét. A séf bevitt egy erős ütést, ami miatt az énekes elvesztette pár pillanatra a látását, így nem folytatta. Törőcsik Dani és Szecsei Valter küzdelméből a tetoválóművész került ki győztesen. Az est bővelkedett meglepetésekben, az egyik ilyen volt Németh Kristóf és Czutor Zoltán meccse, akik versenyen kívül csaptak össze.

Összecsapott a Czutor Zoltán és Német Kristóf a Sztárbox vasárnapi adásában

A sztárok mindketten a férfi nehézsúly kategóriában indultak. Czutor Zoltán ellenfele Mészáros András volt, ám a meccs már az első menetben véget ért. A Belmondo énekese később elárulta, hogy megviselte a mérkőzés, és úgy érezte, nem tudott mindent megmutatni.

Németh Kristóf ugyanebben a kategóriában Lmen Prala ellen boxolt. A mérkőzést vezető bíró úgy ítélte meg, hogy a színész nem képes folytatni az összecsapást, ezért leállította. Németh Kristóf azonban hasonlóan vélekedett, mint Czutor Zoltán, hogy szeretne még egyszer belépni a ringbe, és megmutatni, hogyan sikerült a felkészülés az elmúlt hónapokban.

Az első menetet mindketten nagy lendülettel kezdték, nagy ütéseket vittek be. Ugyanakkor Czutor Zoltánt többször figyelmeztette a bíró, hogy emelje fel a fejét. Németh Kristóf a menet végén bevitt pár erősebb ütést, ami az énekes fejét találta el. Kokó úgy értékelte, hogy Czutor Zoltán volt az, aki többet ment előre, és próbált pontos ütéseket bevinni. 

Erősen kezdte Német Kristóf a második menetet, de elég sok erős ütést bevitt neki Czutor Zoltán. Az énekes egymás után nagyon erős ütéseket adott, a bíró rászámolt a színészre. Nem sokkal utána ismét erőseket ütött a Belmondo énekese, ismét rászámoltak Német Kristófra. Végül nem adta egyértelmű jelét annak, hogy szeretné folytatni, ezért a bíró beszüntette a mérkőzést. Czutor Zoltán tehát megnyerte a találkozót a második menetben. 

 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztarboxrtl)