Szecsei Valter és Törőcsik Dani összecsapása a negyedik menet előtt véget ért a Sztárboxban

A Sztárbox vasárnapi adásában Szecsei Valter és Törőcsik Dani összecsapása volt a második. A sztárok a férfi középsúly elődöntőjében csaptak össze.

2024. október 13., 21:25

Szerző:

Vasárnap már az elődöntőkkel folytatódott a Sztárbox. Az estét Sárközi Ákos és Horváth Tomi visszavágója nyitotta, ami végül a séf győzelmével ért véget, így ő már biztosan ott lesz a döntőben. Ezután Szecsei Valter és Törőcsik Dani mérkőzésével folytatódott a műsor.

A döntőbe jutásért mérkőzött meg a Sztárbox vasárnapi adásában Szecsei Valter és Törőcsik Dani

Szecsei Valter a negyeddöntőben Danny Blue-t győzte le. Az Ibbigang rappere elárulta, hogy hasonló módon készült erre a meccsre is, mint a korábbira. Az edzőjével nem változtattak azon, hogy miként boxol, igyekeztek a technikáját a saját adottságaihoz igazítani.

Törőcsik Dani ellenfele a negyeddöntőben Veréb Tamás volt. A tetoválóművész elmondta a meccs előtti videóban, hogy a győztes mérkőzés után folytatódott a felkészülés, és a Szecsei Valter elleni meccsen szeretne nagyon koncentrált lenni, és kihozni magából a maximumot.

A gong megszólalása után mindketten figyelték a másikat, próbálták felmérni a távolságot. Az első menetben Törőcsik Dani több találatot is bevitt, Szecsei Valter kevésbé volt pontos. A második menetben Törőcsik Dani határozottabb volt, még több erős ütést vitt be, de harmadik menetben már Szecsei Valter is támadt. Kokó elmondta a meccs alatt, hogy minden ütésre alaposan felkészültek, és erős ütéseket adtak egymásnak. A negyedik menet előtt Szecsei Valter feladta a mérkőzést. Törőcsik Dani nagyon határozottan ment előre, Szecsei Valter pedig nagy valószínűséggel el is fáradt. Törőcsik Dani ezzel a győzelemmel bejutott a Sztárbox döntőjébe. Az ellenfele Torghelle Sándor vagy Herceg lesz. 

Szecsei Valter a meccs után elmondta, ő döntött úgy, hogy feladja. Már érezte, hogy nincs benne elég energia, és a pontozás alapján nem tudja megfordítani az összecsapást. A kiütés lett volna az egyetlen lehetőség, ehhez azonban már nem érezte magában a kellő erőt, ezért is döntött úgy, hogy nem szeretné folytatni a mérkőzést. 

 

(Kiemelt fotó: Instagram.com/sztarboxrtl)