Varga Viktor nem győzte le ellenfelét a Sztárboxban, mégis továbbjutott

Varga Viktor azt mondja, zavarta őt, hogy Dóra Béla folyton öleli őt a Sztárboxban.

2024. szeptember 16., 07:57

Szerző:

Vasárnap este megint volt Sztárbox, és a legemlékezetesebb meccs talán Varga Viktor zenész-médiaszereplő és Dóra Béla színész küzdelme volt.

Varga Viktor vs Dóra Béla

A Sztárbox idei évadának harmadik negyeddöntőjében csak férfiak versenyeztek, könnyűsúlyban például Varga Viktor és Dóra Béla mérték össze a tudásukat-erőnlétüket. A négy menet után a pontozóbírók pontjai szerint döntetlen volt a végeredmény. A Sztárbox szabályzata szerint ilyenkor a bíróknak meg kell jelölniük, hogy kit láttak győztesnek, így 2-1 arányban Varga Viktor jutott tovább az elődöntőbe. Amint arra a Blikk felhívja a figyelmet a meccs kapcsán, a mérkőzés utáni interjúban Varga Viktor azt mondta, hogy végig undorodott attól, hogy ellenfele, Dóra Béla megállás nélkül magához ölelte.

A meccs érdekessége, hogy Varga Viktor tollas fejdíszben, sámándobot verve vonult be a ringbe, aztán a boxnadrágja fölött egy ágyékkötőhöz hasonló ruhadarabot viselve bokszolt.

Pulai Imre vs Király Péter

Nehézsúlyban Pulai Imre olimpiai bajnok kenus és Király Péter kommunikációs szakember mérkőzött meg egymással. A harmadik menetben a bíró úgy ítélte meg, hogy Király Péter nem tudja folytatni a mérkőzést, így Pulai Imre győzött.

Veréb Tamás vs Törőcsik Dani

A középsúlyban Veréb Tamás énekes és Törőcsik Dani sztártetováló lépett a ringbe, akit többek között a Nyerő párosból is ismerhetnek az RTL nézői. A harmadik menetben ő győzött technikai KO-val, Veréb Tamás esett ki. Az énekesnek egyébként egy edzésen pár nappal korábban eltörték az orrát, így törött orral állt neki bokszolni élő adásban, hát erre aztán még kapott rendesen Törőcsik Danitól.

„Nagyon kemény volt a Tomi, [...] egy-két ütése be is talált, és akkor azt mondtam: na, itt jobban oda kell figyelnem! Nagyon hálás vagyok, hogy így felkészült, mert én ilyen meccset szerettem volna vívni. Ennyi melót beletéve az elmúlt több mint 6 hónapban, egy ilyen meccset akartam vívni, nem pedig egy bemutató meccsnek is gyengét”

– idézi Törőcsik Dani meccs utáni nyilatkozatát az nlc.hu. Ebbe a mérkőzésbe bele lehet pillantani alább.

A következő adásban, azaz szeptember 22-én újra lesz női meccs is: pehelysúly kategóriában Földes Eszter és Lola fognak verekedni. A férfi középsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor száll majd egyszerre a ringbe, férfi nehézsúlyban pedig Czutor Zoltán és Mészáros András küzdelmét követhetik majd a nézők.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)