Megyeri Csilla beszólt neki, most Bíró Bea is reagált: Nem vagyunk 0-24-ben ilyenek

Bíró Bea úgy érzi, kihozták magukból a maximumot a Nyerő Páros alatt.

2022. október 20., 13:29

Szerző:

Bíró Bea volt a Reggeli című műsor vendége csütörtök reggel az RTL Klubon. Bíró Bea annak révén lett különösen ismert az utóbbi hetekben, hogy a második helyig jutottak a Nyerő Páros című realityvetélkedőben a szerelmével, az Éjjel-nappal Budapestből ismert Törőcsik Danival, aki videóhívással kapcsolódott be az beszélgetésbe.

Bíró Beát többen is kritizálták a játékostársai a műsor után: Hódi Pamela és Megyeri Csilla is azt mondta, amikor visszanézték a műsort, sokkolta őket, hogy a többiek mit mondtak a háta mögött.

„Tényleg ő a világegyetem legszebb nője... [...] Utálom azt, amikor a pofámba vigyorognak, mosolyognak, cukiskodnak, a hátam mögött meg kibeszélnek. Ez a világ leggörényebb, -patkányabb dolga”

– mondta Megyeri Csilla Bíró Beára utalva.

Talán erre is gondol Bíró Bea, amikor arról beszél, ők mit éreztek, amikor visszanézték a szereplésüket a műsorban:

„egy nagyon tömény képet kaptak rólunk a nézők. Az összevágás alatt belőlem is a legtöményebb Beát és a Daniból is a legtöményebb Danit kapták, úgyhogy nyilván nem vagyunk 0-24-ben ilyen típusú karakterek, de ez is bennünk van. Ezek is mi vagyunk.”

A modell-influenszer azt mondja, nem esett rosszul neki, hogy végülis csak másodikak lettek az utolsó szavazás eredménye miatt:

„nem viseltem rosszul. Addig a pontig, amíg rajtunk múlt az eredmény, addig mi mindent megtettünk. [...] A maximumot megtettük és kihoztuk magunkból a legtöbbet.”

Bíró Beának a bevásárlókocsis feladat volt az egyik kedvence a játékból:

„a Danit toltam és nem láttam semmit. Nagy élmény volt, mert teljesen vakon kellett megbíznom az ő utasításaiban. Annyira jó érzés volt, hogy amit mond, azt csináltam, és mentem, mint egy állat, át a falon is.”

Törőcsik Dani ezen kívül például azt is említi, hogy a játékból megtudták, mennyire jól kiegészítik egymást a párjával.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)