A Sztárban sztár győztese trágár kirohanást posztolt: Olyanok ülnek a zsűriszékekben, akik nem érdemlik meg

Veréb Tamás, a Sztárban sztár 4. évadának győztese trágár kirohanásban szól be a kereskedelmi televíziók producereinek és szereplőinek.

2023. szeptember 7., 11:06

Szerző:

Bár Veréb Tamás is egy kereskedelmi televízió showműsorában szerepelt, sőt, a Sztárban sztár 4. évadát meg is nyerte, a fiatal zenész legújabb posztjában mégis keményen beszól a Facebookon a hasonló műsorok készítőinek és szereplőinek egyaránt.

Persze a világ elég sokat változott azóta, hogy ő a TV2 showműsorában szerepelt, hiszen ez még 2016-ban volt – a Sztárban sztárnak idén már a 9. évadja ment le. Ez a legutóbbi volt az az évad, amiben Tóth Andi és Marics Peti volt a zsűriben, és amit Gubik Petra nyert meg.

Veréb Tamás kéri, hogy ha a posztját közöljük, csak teljes terjedelmében tegyük ezt, úgyhogy nézzük:

„elegem van! Azért sem hagyom magam eltaposni! Ez most hosszú lesz és nem fogom visszafogni magam, szóval elnézést a nyelvezetért.
Elegem van, hogy mindig magamban keresem a hibát, hiába mióta az eszemet tudom kurva keményen dolgozom azért, hogy helyem legyen a színpadon. Mindenem erre tettem fel és túl sok mindent áldoztam már fel ahhoz, hogy szó nélkül átengedjem ezt a helyet azoknak, akik nem érdemlik meg. Mégis napról napra azt látom, hogy azoknak van tele a naptár (tisztelet a kivételnek) akik mindezt tehetség, rátermettség és alázat nélkül teszik. Kurvára elegem van abból, hogy látom, sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, a MINŐSÉG!! Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben és kik vannak minden műsorban? Itt is tisztelet a kivételnek. Tényleg ilyen világot szeretnétek? Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy: »hát erre van igény«. Hát persze! Köpjön fel és álljon alá az a »szakember«, aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat! Ha már szakma, egyszerűen meguntam, hogy mindig várok valakire. Miközben a rádió nem játszik semmit. Ugyanazok a dalok mennek körbe körbe. Nekem egy 7 éves dalom játsszák le néha, az újat mosolyogva meghallgatják, majd elteszik a fiókba. A legőszintébben mondom, hogy még csak irigy sem vagyok mások sikerére! Drukkolok mindenkinek, sokszor még annak is, akit én magam nem szeretek igazán. Ez egy szubjektív szakma. Higgyétek el, én sajnálom a legjobban, de egyszerűen ki kell adnom magamból és nekem fontos, hogy tudjátok, mi zajlik bennem minden nap. Mindenki küzd az életben maradásért, a maradék »reflektorfényért«, tudom. De ha nem beszélünk róla, ha nincs összefogás semmi sem fog változni. Én hiszem, hogy van még az a közönség akinek érdemes minőséget csinálni. Azt is tudom, hogy amíg egyetlen ember is kíváncsi lesz a koncertemre én ott leszek. Tudom, lesz aki majd azt mondja hisztizem. Jönnek majd a verebes kommentek, de leszarom! Ők vegyék úgy, nem szóltam. De borzasztóan szomorú vagyok, hogy merre tart a világ. Na megvolt a dráma, jöhetnek a lájkok. És hát ugye, csak teljes terjedelmében osztható az írás.”

Mindehhez az énekes egy olyan képet posztolt, amin félmeztelenül látható, és a középső ujját mutatja a fényképezőgépnek.

Kézenfekvőnek tűnik a következtetés, hogy Veréb Tamás dühét részben a The Voice című, az RTL-en hamarosan (újra)induló tehetségkutató váltotta ki, hiszen az elvileg popénekesek felkutatásáról szóló műsor négy zsűritagja között csak egy énekes van: Miklósa Erika, de ő sem pop-, hanem operaénekes. Mellette két rapper és egy színésznő fog dönteni arról, hogy ki tud a legjobban énekelni.

Ezen Veréb Tamás mellett mások is meghökkentek, miközben megint mások azzal érvelnek, hogy már rég bele kellett volna nyugodni abba, hogy a realityk mindig a bennük szereplő személyiségek között kialakuló drámáról, illetve a szereplők magánéletéről szólnak. Egy főzős reality elsősorban nem a főzésről szól, egy éneklős reality elsősorban nem az éneklésről szól, stb. – a tematika mindössze azért van, hogy legyen mivel drámát kreálni a szereplők között.

Mindenesetre a fentiek után a minimumnak tűnik, hogy belehallgassunk Veréb Tamás legújabb számába – kattintson ön is a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Fem3 Café)