Sztárbox: Szoros mérkőzést vívott Szegedi Fecsó és Molnár Áron, eldőlt a bajnoki öv sorsa

A Sztárbox vasárnapi adásában egy címvédő meccsre is sor került, ami Molnár Áron és Szegedi Fecsó között zajlott.

2024. október 20., 23:11

Szerző:

A vasárnapi Sztárbox utolsó mérkőzése igazán rendhagyó volt. A 2024-es évad elődöntői befejeződtek, de sor került egy címvédő mérkőzésre, amit Molnár Áron és Szegedi Fecsó vívtak. A 2023-as mezőny versenyzői nagyon készültek, és alig várták, hogy a ringbe léphessenek.

Összecsapott a Sztárboxban Molnár Áron és Szegedi Fecsó

Molnár Áron és Szegedi Fecsó a 2023-as Sztárbox mezőnyében szerepeltek. Molnár Áron tavaly megnyerte a férfi középsúly kategóriát, és övvel távozhatott. Szegedi Fecsó a férfi nehézsúly kategóriában az elődöntőkig jutott, akkor Brasch Bence győzte le. Szegedi Fecsó azonban kihívta a színészt, és azt is vállalta, hogy súlycsoportot vált, azért, hogy Molnár Áronnal együtt léphessen a ringbe.

Szegedi Fecsó elárulta, hogy a 2023-as Sztárbox után azt érezte, hogy maradt még benne. Nem ment végig minden meccse, és úgy érezte, hogy sokkal többet készült. Szegedi Fecsó a mérkőzés kedvéért lefogyott 85 kilóra, elárulta, hogy nagyon élvezte a felkészülési időszakot, és ismét formában érzi magát. Molnár Áron a videóban elmondta, hogy nagyon hiányzott neki a Sztárbox, és feltett szándéka, hogy megvédi a bajnoki övet. 

Molnár Áron és Szegedi Fecsó mérkőzésén azonban nem csak az öv volt a tét, mivel fogadást kötöttek. A győztes pedig nyer 1 millió forintot. Molnár Áron már az öltözőben elmondta, ha ő nyer, akkor jótékony célra ajánlja fel. 

Molnár Áron eleinte kereste a távolságot, felmérte a helyzetet, de azért adott pár ütést is. Az első menet végére azonban belendültek mindketten, több erős ütést is bevittek. A második menetben azonban taktikát váltott Molnár Áron, határozottan ment előre, több erős ütést bevitt Szegedi Fecsónak. Kokó szerint a harmadik menetben is a színész uralta a ringet, nagyon sokszor támadt, és Szegedi Fecsó támadásait is képes volt megfordítani.

A harmadik menet végére Szegedi Fecsó már kezdett fáradni, de a negyedik menetben bevitt egy erős ütést, Molnár Áron a földre esett, és rászámoltak. A negyedik menetre megváltozott a felállás, Szegedi Fecsó ment előre, nagyon sok ütést bevitt Molnár Áronnak. Mind a négy menet végigment, és a meccsről a pontozóbírók döntöttek. A szoros mérkőzést végül Molnár Áron nyerte meg, így nála maradt a bajnoki öv. 

 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztarboxrtl)