Erősen folytatódott a Sztárbox: Kustánczi Lia és Földes Eszter nem kímélték egymást

Az este második mérkőzésén Kustánczi Lia és Földes Eszter csapott össze.

2024. október 20., 21:08

Szerző:

Folytatódott a Sztárbox, az est első tét nélküli mérkőzését Kustánczi Lia és Földes Eszter vívták. A női pehelysúly versenyzői nagyon készültek a mérkőzésre, és határozottan kezdték a mérkőzést.

Kustánczi Lia és Földes Eszter összecsaptak a Sztárbox ringjében

Október elején derült ki, hogy Kustánczi Lia és Földes Eszter a Sztárbox október 20-i adásában csap össze. Kustánczi Liát hónapokkal ezelőtt azzal kereste meg az RTL, hogy ha valamelyik boxoló nem tud a ringbe lépni, akkor vállalja helyette a meccset. Hónapok óta készül ringre, ezért nagyon várta, hogy megmutathassa, hogyan sikerült a felkészülés.

Földes Eszter már kiesett a Sztárbox 2024-es mezőnyéből, a női pehelysúly elődöntőjében Lola győzte le, aki így a Szuperdöntőbe jutott. Vasárnap azonban a Szuperanyák mérkőzése alkalmából ismét szorítóba lépett.

Mindketten nagyon határozottan mentek előre. Ám Kustánczi Lia kicsit erősebbeket ütött. Bár Földes Eszternek volt rutinja a ringben, Kustánczi Lián lelkesedését azonban ez nem vette vissza. Mind a négy menet a végéig ment, és nem kímélték egymást a nők. A mérkőzést végül megosztott pontozással Földes Eszter nyerte. 

 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztarboxrtl)